• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Bir Demet Tiyatro Slow Versionu

Sponsorlu Bağlantılar

Romantikcocuk

Üye
KARDE$IM ONU BEndE YAPABILIRIM Video YU Indiririm ELImde OLan PRogRAMLA WiNDOws Movie Maker iLE KEserim Muzik OLAN TARAFI OLUR AmA ONU ARAMIYORUZ BIZ ASIL OLAN MUzigi ARIYORUZ LUTtFEnnn Kimse VARSA GONdersinn Skype: kyamil1

turtle55

Üye
arkadaşım youtubeden videoyu indir mp3 codecle tamam işte youtubenin save2pc programıyla indir codec programın ismide 3GPİmtoo Converter bu kadar :D

HaCKereN

HaCKereN

Üye
Hala bulan yok mu yaa

akristalit

Üye
yok arkadaş kim çalmış nasıl çalmış nerden bulmuş hiç kayıt yok mu bunula ilgili sanki gökten zembille iniyor gibi birşey işte. Sırf o müziği dinlemek için izliyorum.

capsq

Üye

basak_baris

Üye
ya bulan yok mu???:islik

aytan

aytan

Üye
ewtt arkadaşlar bilmiyorum aranızda bulan varmı? ama ben buldum hemde nerden baksanız birebir aynısı yapan kisiyi bilmiyorum ama lütfen herkezdee tesekkür bekliyorumm adını bilmiyorum kim yaptıysa ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BAY X buyrun

( rapid... sevmediginizi biliyorum z-share den ekliyorumm bide burdan jangber ee sesleniyorum melodiler moderatorsün hiçç oralı bile olmysn saygılar dostum :) )

• Beğen
Tepkiler: EroL
djlkr

djlkr

Üye
Teşekkürler Emeği Geçen Herkese :)

aytan

aytan

Üye
eywallah bu kadarmı _?

gondor1991

Üye