• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Bir Demet Tiyatro Slow Versionu

Sponsorlu Bağlantılar

shmscns

Üye
    Konu Sahibi
Bir Demet Tiyatro Slow Versionu
Arkadaslar Bir demet tiyatronun piyanoyla calinan slow muzigii bulabilir misiniz?
Dunku Cok guzel hareketler bolumunde Yadigarin siir okudugu zaman arkada calan muzik
4.17den itibaren

Ekli dosyalar

aytan

aytan

Üye
bende dünden beri onu arıyorummmm

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
bende arıyorum arkadaslar bulan varsa eklesin eskiden bir demet tiyatrodada vardı ama bunu değiştirmişler gibi biraz...

haltie

haltie

Üye
hızlısı olmazmı:)

CS BETA

CS BETA

Üye
bende bkm nin kendi sitesine de sordum admin ler arada bi acio yılmaz erdogann ve ekibnde warmıs sadece slow parcası bulana her trlü oyun icin hack tranier patch benden ne isterse :) acill arkdaslar lütfen

webo

Üye
Arkadaslar sanırım parca ali taner baltacıya ait parcayı bulur bulmaz paylaşacağım...

ytytytytytytyty

Üye
bence uzun bir süre kimsede olmaz bu fon müziği

davut16_42

Üye
Arkadaşlar ben de kaç gündür arıyorum bulan paylaşsın lütfeeeeeennnn :ağlarım:

aytan

aytan

Üye
ya yokmu bulan yaaaaa

ekrbld1

Üye
YA oFF bULUN ARKDAŞLAR Bana Lazım bu içerik

aytan

aytan

Üye
arkadaslar ben bulmadım ama yaptım önce videoyu indirdim ve elimde bulundurdugum bazı programalar sayresinde basardım begenmeye bilirsiniz ama yaptımm yani nasuıl yüklicemi yazarsanız yükleyip sizler dinletebilrim

shmscns

Üye
    Konu Sahibi
Kardes rapidshareye upload edebilirsin

aytan

aytan

Üye
kardeş ben rapid falan bilmme aslındabiliyorum ama oraya vermem indirme derdi oldugu için zshare ye verebilitrm yüklicem merak etmeynn sanırım bir tekk bende var bu müzkk :naughty:

--------------- Ekleme ---------------

iste alınnnnn

aytan

aytan

Üye
ulan bir allahın kulu bile tesekkeür etmemis vaybeeeeee isterken iyidi :hmmm

shmscns

Üye
    Konu Sahibi
Cok sagol indiriyorum

ytytytytytytyty

Üye
link boş bi bakarsan iyi olur. şimdiden teşekkürler.

bantare37

Üye
Dosya sılınmıs tekrar upload edılebılır mı lütfen cok onemlı

saqrep

Üye
arkadaslar dosya silinmis.daha once indiren arkadaslardan birisi yeniden paylasabilir mi acaba?

radeon_41

Üye
teşekkür etmiyosunuz diyosun ama file not found yani