bir cep telefonu ve.......

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
bir cep telefonu ve.......
öncekile meraba arkadaşlar,aklımı uzun süredir kurcalayan bir sorum var, biliyorsunuzki apple ve samsung cep üreten iki şirket benim sorum şu ki bu iki firma cepleri uretirken hangi aşamalardan geçiyo. yani kasadan tutunda yazılıma , arayüze/ oyun vs vs/ kadar kısacası tepen tirnaga kadar nası yapılıyo ? eğer ben bir cep yapmak istesem ne önerisisiz ? .(illa yapacağım demiyorum) ama geleştirdim projelerim de yok değil bir el atsanız çok seviniceğim .............

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
valla bende merak ediyorum

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Cep ne :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sen ve cep telefonu yapmak mı :) ben mı yanlış anladım :)
Bence bunu gogula sor :)

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Sen ve cep telefonu yapmak mı :) ben mı yanlış anladım :)
Bence bunu gogula sor :)

Doğru söylüyorsun ama googlede adam gibi cevap veya tam istediğim cıkmıyor burada bir usta çıkarda el atar diye düşündüm

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hmm kolay gelsin o zaman iyi forumlar :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kısaca şu kadarını söylesem yeter herhalde; tasarım ve projelendirmesini yaptıgın tek bir telefon icin prototip ürettirme maliyeti bile 1milyon doların üzerinde. Ki bunu yapsan bile kullanacagın bir işletim sistemi olması gerekiyor.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
lehim, vidalama işiyle bitecek bi mesele değil bu.. kafanı bile yormana gerek yok bence

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Hepiniz doğru noktalara değinmişsiniz , öncelikle illa yapacağım demiyorum (ama ne yalan soyleyeyim istemiyorumda değil açıkçası ) yani bilen biri çıkar görüşlerini bildiklerini bizimle paylasirsa çok sevinirim (daha önce görüşlerini paylaşanlara arkadaslara teşekkür ederim) :)

by-pegasus

Üye
çok zor :ehe

fk555897

fk555897

Üye
Telefonun devrelerini (antenini, işlemcisini, bataryasını ayarlaman gerekiyor), batarya, ekran için yerleri mm'lik olarak ayarlaman gerekiyor. Ekran ayarlaman gerekiyor. Zor bir iş.

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar donanımı kasayı hallettik diyelim yazılımı işletim sistemini nasıl halleriz ?

fingerback5

fingerback5

Üye
Sermayen var mi? cakma bir sirket telefonu icin bile en az 10 milyon dolar felan gerekli.

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi