Pro.Leon
Üye
öyle bir telefon yok malesef ipod kadar şarj süresi psp kadar kaliteli oyun keyfi tablet kadar hızlı internet belkiYada bunların hepsinin bir arada olduğu bir telefon alıyoruz.
öyle bir telefon yok malesef ipod kadar şarj süresi psp kadar kaliteli oyun keyfi tablet kadar hızlı internet belki
PSP'den daha kaliteli oyunlar var Android'de. İnternet zaten gayet hızlı. Şarj olarak da bir yedek batarya alırsın
Konsolda oyun oynamanin zevki ile dokunmatik ekranda oyun oynamanin zevki ayni mi
Kur telefona Sixaxis Controller al bi' kablosuz PS3 controller
Sana göre bir kol saatine veya bir çakmağa 1.000 lira vermek de saçmadır. Prestij diye bir şey duydun mu hiç hayatında ?
BABA PARASI olunca vermesi kolay oluyor.
Fikirlerinizi saygı çerçevesinde beyan ediniz.Tekrar uyarmam
Arkadaşım ben uyarımı yazdım ve mesajı düzelttim.Daha neden uzatıyorsunuz anlamıyorum.Herkesin bir mali gücü var konu bu çerçevede geçmesi için belirttim.Saygisizca bir kelimemiz yok bizim burada bu kadar lafa cevap vermiyoruz saygisizlik olmasin diye.
Kur telefona Sixaxis Controller al bi' kablosuz PS3 controller
ipod 5. Nesil turkiyede 900 tl avrupada 600
Bu kadar sacma bi olay yok her dakka oyun icin psp veya ps mi acicaz ? İs adamiysa isini halletmek icin pc mi ariyacak ? Alir adam bi s3 hem oyun hem gmail hem face hem konusma hem msj hem whatshap youtube twetter google islemleri internet hepsini bi telefondan halleder mantikli dusun oyle konu ac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?