erergun
Üye
-
Konu Sahibi
-
İşte tek avantajı o yaniİyi de bu kadar cihaz yerine tek cihaz taşımak daha mantıklı.
Dışarı çıkıldığında ipodla telefonu aynı anda taşına bilir çok rahatça evdeykende tablet + pspYanında valizlemi gezicen ?
Bulmakta kolay aslında tablet hepsiburada dan psp teknosadan ipod sahibindenden telefonda çarşıdanHesap güzel ama bulabilmek önemli
Ben genelde dışarda internete girer ve aşırı oyunda oynarım.İşte tek avantajı o yani
- - - Eklendi - - -
Dışarı çıkıldığında ipodla telefonu aynı anda taşına bilir çok rahatça evdeykende tablet + psp
- - - Eklendi - - -
Bulmakta kolay aslında tablet hepsiburada dan psp teknosadan ipod sahibindenden telefonda çarşıdan
işte budur yaBence büyük bir saçmalıktır nedenmi şimdi bir miyar 750 tl paramız var demi bunun :
1-)299 tlsine gidip psp alıyoruz
2-)50 tlsine pspmize 16 gb lık hafıza kartı +2 tane aksesuar alıp kırdırıyoruz sınırsız oyun attırıyoruz
3-) 600 tlsine gidip 2. el garantili ipod 5. nesil alıyoruz
4-)400 tlsine xperia neo - arc - neov - active vs bir telefon alıyoruz
5-)50 tlsine telefona aksesuar alıyoruz
6-) 300 tlsine inca vero 16gb 7 inç tablet alıyoruz
7-) 50 tl tablete eşya
1749 tl 1 tlsinede alt büfe Ahmet dayıdan çiklet alıp bunları açarken çiğniyoruz ve 1 adet playstationumuz oluyor ki telefonlardan 10 kat daha fazla oyun zevki veriyor 1 tane ipodumuz kaliteli bir şekilde video ve müzik 1 tane orta standart telefonumuz ve bir tane tabletimiz var internet için daha ne olsun
Belirttiğim gibi bana göre saçmaNeye göre kime göre saçma? İşi gereği günün her dakikası aktif olması gereken insanlar için son derece gerekli bir şey bu üst seviye akıllı telefonlar.
Normal insanlar için de gereksiz değil aslında. 1 ay kadar önce iPod+telefon ikilisini kullanıyordum. Sürekli yük oluyordu cebimde. Şimdi tek telefonla çok daha rahat ediyorum.
Kismen dogru ama soyle bir sey var 2000 tlye telefon alsak psp veya ipod alamiyor muyuz? 2000 tlye telefon aliriz sonra pspmizi tabletimizi falan alabiliriz illaki bunlari alip sonrada vasat bir telefon almak zorunlulugu yok
Psp deki oyun Android ve iosun gerisinde kaldı artık bunu kabul etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?