bir bilgisayar en fazla kaç gün açık kalır

Sponsorlu Bağlantılar

dr.codec

Üye
bir süre tanımıyor biizm fabrikada 6-7 senedir kapanmayan serverlar var :) kendimden 3d le uğraştığımdan söyliyim... 3 haftadır render alıyor makina sürekli açık son 97 saat kaldı :))

SAINT1

SAINT1

Üye
Bilgisayarın açık kalma zamanı diye birşey olmaz.sistemi bozulmamış ,virüs yememiş sağlam bir bilgisayar yıllarca açık kalabilir.Yada elektrik kesilene kadar. :D

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
benim laptop'un bir hafta açık kaldığı olmuştu,
hala sapasağlam

Paranoya

Paranoya

Üye
Hiç birşey olmaz . Benim pc kay aydır sadece 2 satt dinleniyor :D

--------------- Ekleme ---------------

bir süre tanımıyor biizm fabrikada 6-7 senedir kapanmayan serverlar var :) kendimden 3d le uğraştığımdan söyliyim... 3 haftadır render alıyor makina sürekli açık son 97 saat kaldı :))

Server bilgisayarlarını katma onlar zaten CANAVAR onlara diyeck laf yok :D

angel_eren

angel_eren

Üye
arada sırada reset atarsan , hava deliklerini kapatmazsan hep açık kalabilir . mesela ben 7/24 download yaparım bazen ram sıkıntısı oluyor reset at devam et ısınma porblemi olmaz :)

fnldstntn

Üye
Bilgisayarı iyi soğuttuğun zaman yıllarca açık kalabilir...

cemee61

cemee61

Üye
benim bilgisayarim surekli acik. arada sirada hafizaya binen yuku kaldirmak icin reset atarim (genelde gunde1 veya 2gunde 1) bir hafta bazen 2 hafta kapatmadigimda oluyor ama hic bir sorun yok. islemci pentium e5400 3gb windows 7 64 bit. daha once laptop vardi onuda ayni sekilde kullaniyordum amd turion64 islemci 1gb windows xp.

aslan1000

Üye
en fazla bi hafta fazlası zarar :ehe

ByAbsn

ByAbsn

Üye
abilerim sakın açık bırakmayı denemeyin çünkü deneyecek pcniz kalmaz :))

Sana katılmıyorum eğer pcnde iyi bir soğutma sistemi varsa hiçbirşey olmaz ben kimi zaman 2 gün hiç kapatmıyorum geceleri araklıksız download yapıyorum modeme dahi soğutma sistemi kurdum hiç sorun çıkarmıyor hatta şimdi yeni bir sistem topluyorum o sistemi hiç kapamayı düşünüyorum hemö server 2008 kurucam hemde sabahtn akşama dek download yapıcam

buroplus

buroplus

Üye
Benim Masaüstü(acer Aspire T135 SXX AMD athlon x64, 1 GB DDR ram, 512 MB Ekrankartı) En fazla 3 gün açık kaldı ama ısı sorunu yoktu max.45 C yi gördü :)

fredy1006

Üye
valla wreless sıfresı kırmak ıcın acık kaldı asus f3e serısı 18 gun kaldıgınada degdı :))

ByAbsn

ByAbsn

Üye

Kardes bende 3d ile ugrasiyorum ( senin kadar professional degilim :D ) nasil bir render bu 3 hafta suruyor cozunurlugu belirtirmisin :D

1Hayat

1Hayat

Üye
5 gün süresiz masaüstü bilgiayarım açık kaldı...gece gündüz dosya indirdim ama laptopda tavsiye etmem

delta45

Üye
laptop 1 günden fazla dayanmaz diyenlere katılmıyorum bende hem masaüstü hemde laptop var.Laptop Casper Nirvana sogutucusuz 4 gün açık kaldı tık demedi bundan sonraki denemem 1 hafta olacak.Masaüstü bilgisayarımsa 2005 model 2 hafta açık bıraktım hiçbirşey olmadı ama masaüstünün fanı çok ses yapıyor o yüzden laptopla takılıyorum

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
şu anda mesaj yazdığım bilgisayar 4. gününde XDXD

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
pc açıkken yaptığın işleme ve pcnin özelliklerine göre dğeişir net bir bilgi veremem

abcd17

abcd17

Üye
ben 5 gün bıraktım hiç ısınmadı :)

kral sagocu

kral sagocu

Üye
saol...

der.dimi

Üye
valla benim pc rekor 2 gun ustelık sureklı dosya ındırıyodum ıkı gun sonundada dosya ındı pc kapattım ben uyudum :D arkadaşlar la iddam vardı 35 GB indirmıstım

Necmati

Necmati

Üye
2 gün gitmesi lazım..

Üst Alt