bir bilgisayar en fazla kaç gün açık kalır

Sponsorlu Bağlantılar

herif61

Üye
Ben masaüstü bigisayarımı hiç fişten çekmem.20-30 gün sürekli açık.Sadece tıkandığında yeniden başlatıyorum.Hiç bir sorun yok.Elektrikler de kesildi pek çok defa bişey olmadı.Hatta bios tan ayar yaptım artık elektrik gelince makina otomatik açılıyo. Laptopa gelince 3-4 gün hiç kapatmadığım oluyor.Ama altında soğutucu var.Çok etkili herkese bir soğutucu tavsiye ederim...

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
istediğiniz kadar açık kalabilir sorun olmas inanmayanlar server pcleri göz önünde bulundursun

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
millet ben 7/24 onlineyim online oyun oynuyorum ondn dolayı benim pc şimdiye kadar 1.5 gün açık kaldı çift çekirdekli iyi bilen ARKADAŞLAR YAZARMI EN İYİ PC LER EN FAZLA kaç gün hafta ya da ay açık kalıor pc ler D: merak ettim beah:pro:
Sık takıldıgımız bir cafede sahibi sürekli oyun indirmek için ana bilgisisayarı 1 ay kadar açık tutmuş.Üstelik elektirik gittiğinde falanda kapanmıyordu güç kaynagı vardı.O da P4 lü sistemdi.bencede bişi olamz ne olabilir ki.Ona kalırsa buz dolabı tv biizm yıllardır çalışır:D

yiğitsaraç

Üye
işlemci kullanımı 100 de 50 yi geçmedikçe sürekli oyun oynanmadıkca ne kadar acık olursa olsun sorun olmaz fakat elektirik gitmesi dalgalanması olursa sorun olabilir başka türlü sorun olmaz laptoplarda ise soğucu kullanın sorun olmaz bataryayı uzun süre sarda bırakmayın

cellat1993

Üye
istediğin kadar açıokı bırak bişi olmaz bizim dükkandaki kamera kayıt bilgisayarı 2 senedir hiç kapanmadan çalışıor arada bir elektrik giderse kapanıor sadece sana dicem hiiç bişi olmaz

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
İşlemci kullanımı %50, %100 olsa bile bir şey olmaz. Zaten bu şekilde tam anlamıyla "tam yük" çalışan bir bilgisayarınız varsa gerekli soğutma önlemlerini almışsınız demektir.

Açın önünü koşmaya başlar o makine birazdan.

Silinen Üye 239494

Kapalı Hesap
1234

Son düzenleme:

3215

Üye
acer marka laptopum var 16 saat acık kaldı hiç birşey olmadı

manyakk_cocuk

Üye
Bence çok uzun süre mesela 1 hafta ve 2 hafta aralıksız resetsiz oyun oynuyor veya nete takılırsanız yaşliyor ama hiç birşey olmaz istersen 10yıl acık aklsın anca radyosyondan ölürsün:bye2: o olur anca başada bişey olmaz

at1999

Üye
bmnde core 2 quad işlemcili pc var tam 296.24= bu akdar çalıstı bişey olmadı ama bnm goz cember oldu

Lacrymosa

Üye
Yalan yanlış şeyler yazmayın. Bilgisayar sonsuza kadar açık kalabilir. Sonsuz derken tabii ki parçaların ömürleri bitene kadar. Öyle 1 gün, 7 gün değil. Bizim iş yerimizdeki bilgisayar 2 yıldır aralıksız çalışıyor. Tek fanlı soğutma var.

Laptoplarda da bir sınır yok. Bilgisayarın ısısının çok yükselmesini engellerseniz onlar da gider ki ben uzun günler kapamadığımı bilirim. Zaten bilgisayarım ısınmıyor. Isınınca kendisini soğutabiliyor.

taker1907

Üye
benim bilgisayarımın özellikleri bunlar:Bilgisayarım Microsoft Windows Xp Professional Service Pack 2 Intel(R) Pentium(R) Dual Cpu
E2180 @2.00GHz 2.00GHz,960 Mb RAM

bu kaç gün açık kalabilir?

manyakk_cocuk

Üye
benim bilgisayarımın özellikleri bunlar:Bilgisayarım Microsoft Windows Xp Professional Service Pack 2 Intel(R) Pentium(R) Dual Cpu
E2180 @2.00GHz 2.00GHz,960 Mb RAM

bu kaç gün açık kalabilir?

2yıl bence parçalari baya zorlanır ama

bitterend31

bitterend31

Üye
leptop sevmem tavsıye etmem cunku iş içindir oyun ıcın veya sörf ıcın degıldır..ama masaustu dıyınce keyıfsın kahvenı aıcan sıgaranı artık ne sevıyosan turcan gunlerce konu dayanıklılıga gelınce saglam bı fan sıstemı varsa bılgısayarında sogutmayıda guzel yapıyorsa baska bır fanda ıcerden dısarı üflüyorsa hıc sorun olmaz arkadasım....

hacklock

hacklock

Üye
ben 24 saat boyunca laptobu açık bıraktım hemde atom olmasına rağmen hiç bişey olmadı. masaüstü ona göre daha fazla dayanır mutlaka...

kemal21

kemal21

Üye
Ya bdeneyimi olmayanlar konuşmasın şimdi :D Eniştemin Acer Laptop ASPIRE 5920 Core 2 DUO işlemci 1.8 Ghz 24 saat açık hiç kapanmıyo işinden dolayı ama bilgisayarın arkasını havada tutan bi platform var altında da fan var usb ye bağlıyosun bilgisayarın tabanı hiç ısınmıyo 7 24 açık hiç bi sorunu da yok

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ek iş yaptığım şirketteki makinalar bildiğiniz dell marka bilgisayar kontrollü çalışıyor inanırmısınız 4.5 aç kapanmamış kasalar gördüm onların bakımını yaparken dibim düşüyordu.mobilya fabrikası.nekadar toz emme sistemleri olsada ve kasalar cnc makinaların kapalı kısmında yani korunuyor olsada ince tozların girmediği yer kalmamış.yani kısaca kasanın soğutma bölümleri işini iyi yapıyorsa devam..

_enqin_

_enqin_

Üye
kardeş bende amd athlom 4000 var 1 gün açık kalmıyor sıcaktan :D

Üst Alt