bir bilgisayar en fazla kaç gün açık kalır

Sponsorlu Bağlantılar

kKORAY06

Üye
    Konu Sahibi
bir bilgisayar en fazla kaç gün açık kalır
millet ben 7/24 onlineyim online oyun oynuyorum ondn dolayı benim pc şimdiye kadar 1.5 gün açık kaldı çift çekirdekli iyi bilen ARKADAŞLAR YAZARMI EN İYİ PC LER EN FAZLA kaç gün hafta ya da ay açık kalıor pc ler D: merak ettim beah:pro:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Ben laptopu 5 saat açık bırakıyım cayır cayır yanıyo ben kaç ssat açık bırakıyım :ehe

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Sağlam bir bilgisayar olursa en fazla bir hafta :ehe
Laptop da fazla dayanılmaz ama patlar:ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
hım laptop 1 gün dayanmaz bence

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Valla 10 saat zar zor dayanır ama 12 saate doğru kokular başlar sonrada bumm:ehe

alixkandemir

Üye
Laptop konusunda söylediklerinize katılmıyorum
havalandırma delikleri kapalı olmadığı ve yatak yorgan içine sokmadigim sürece gayet iyi bir performans veriyor ben 8saat aralıksız kullandığımı biliyorum.
Hp nx7400
1733mhz işlemci
512mb ram

Mutinous72

Mutinous72

Üye
Arkadaşlar benim pc de çift çekirdek ama nekadar iyi olursa olsun nette sorunsuz dolaşmak oyun dışındaki diğer işlemlerden sorunsuz faydalanmak için 12 veya 24 satte bir reset iyi geliyor hantalaşmasını kafayı sıyırmasını önlüyor oyunlarda 40 sate yakın çalışmasına ragmen resete ihtşyaç olmadan oynana biliniyor

cosmo61

cosmo61

Üye
valla beyler ben makine pentium 4 17 ghz ram 1 gb ekran karı 256 benim makinaya çok fena soğutma sistemi yaptım 20 gün açık kaldı askerden izne gelmiştim hiç bişede olmadı...

FALCONCANARY

Üye
arkadaşlar laptop tozlu bir ortamda olmadıgı sürece havalandırma yerinden yeterli miktarda soğutma işlemi görürse ne patlama olur nede cıtlama ama 24 satte bir reset atılması uygundur ben haftada bir kapatıp açıyorum hiç bir sorun yasamadım su ana kadar ....

DJAVU

DJAVU

Üye
abilerim sakın açık bırakmayı denemeyin çünkü deneyecek pcniz kalmaz :))

atakax

atakax

Üye
bende netbook var 3 gün açık kaldı alet kullanmadım öle durdu ama bişide olmadı :D

serif55

serif55

Üye
ister inanın ister inanmayın abimin pc kesintisiz 1,5 ay açık kalmıştı bizim oyun film indirme bilgisayarımızdı makina çatır çatır download yapıodu valla ne kasılma ne yavaşlama hiç bişi yok:naughty:

Uruloki

Uruloki

Üye
beyler netbook olayından haberdar olmayanlar 12 saate kadar dayananları var bide masaüstü var onlarda iyi bir soğutmayla sonsuza kadar açık kalır diyorum tabi reset atmak lazım arada bir

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
şimdi kardeş kasanın kaağını açık kullanıcaksın dikkat et garanti dışı da bırakma sonra ben de bi aralr online oyun oynuyodum bir hafta açık kaldığı oluyodu o sorun değil eğer bi sıcaklık yoksa yani bunu bi kaç programla bak eğer sıcaklık sabitse sorun yok ama bilgisayar bi zamandan sonra fazla ısınıyorsa sorun olabilir mesela anakart cdlerinini iç.inde illaki bu tür i program vardır olmadı everest programından bak sıcaklıkta sorun yoksa açık kalabilir sorun yok bu arada silkroad çarını bota bırakıcaksın dimi

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
masa üstü bilgisayar 3 gün dayanabiliyormuş die duymuştum ama emin deil değilim :D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
benim arkadaş da eski bir pc var , 1 hafta açık kalıyor makine bir şey olduğu yok , iyi bir soğutma uzun süre götürür gibi geliyor bana...

:türkiye1:

alparslan46

Üye
arkadaşlar benim pc sanıyorum 1 ay kadar devamlı açık kaldı.çünkü flashgetle gece gündüz download yapıyordum hiç birşey olmadı

ugurhan1001

ugurhan1001

Üye
kasanın yan bölümlerini ac balkona koy patlayana kadar kullan kardeş uzun bi sürede bişey olcagını zannetmem :ehe

arslansem

arslansem

Üye
:ehe
Soğutması önemli bence..Dizüstü ve masaüstü arasında fark olur.Markaya ve özelliklere göre de cevap değişir

Üst Alt