bır arkadaş maxicepten bedava tv seyret adlı bi konu açmıştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
bır arkadaş maxicepten bedava tv seyret adlı bi konu açmıştı
bi arkadaş yukarıda başlıkta da yazdıgım gibi bir konu açmıştı ama mod konuyu sılmış anlam veremedım o arkadaş bna pm ata bilırmı rıca etsem konu buraya uygun degil ama özurdilerim şımdiden

akinorta

Üye
ben pm atarım tabiki ama konumun silinme sebebini anlamadım ben de

saynesim

saynesim

Üye
bence konunun silinme amacı 18 lik tvlerin olması tahminin konunun silinmesi kötü oldu

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
bu programda +18 kanal yoktu.

ozcangoral

Üye
ben pm atarım tabiki ama konumun silinme sebebini anlamadım ben de
evet yaa ellerine, emeğine sağlık çok güzel bir program yapmışsın.neden silindi gerçekten.açıklama istiyoruz?

mhizlim

Üye
Program güzel kullanışlı hatta alanında tek bizi tek tek link girme derdinden kurtarmış oldu. Ama özellikle kanalları ararken menü kaydırma sıkıntılı.Kanal arama diye bir yer eklense iyi olur. Birde tv ve radyo kanallarını ayrı bir kategoride haber,spor vs. gibi ayrılsa çok daha kullanışlı olacak.

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
herzaman dıyorum degerli modlarım bi konuyu sılerken sıldıgınız kişılere neden sıldıgınızı acıklayın

karadag63

karadag63

Üye
bende bugün aradım ama bulamadım o konuyu silmişler meğer. Tv programı gayet güzeldi yani. Yanlışlıkla silinmiş olmasın :)

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
akınorta haric bı arkadasın konusuda sılındı evet o konuda +18 kanal da vardı ama bu sılın me gerekçesı olamaz bu şahsı duşuncem dır cunku zorla kımse kımseye bisey yaptıramaz ısteyen ızler ısteyen ızlemez sen +18 tw kanal lınk i paylaşıyorsun diye konun sılınırse orda bi baskı vardır bence cunku paylaşılan video veye resim degil sadece 1 lınk gırıp gırmemekte degerli maxicep uyelerıne kalmış dımı bır konu nıye sılinır o konu hakkında şikayet gelırse ve şımdi akın arkadaşImızın yaptıgı uygulama şıkayetmi edildı

Polymath

Polymath

Üye
Aynen bende merak ediyorum. Birden bire silmek ve açıklama yapmamak ne demek? Burdaki insanlar hiçe mi sayiliyor. Modluk kafasına gore konu silmek mi?

thurq123

Üye
ya zaten nokia yı bırakmamak için kendimizi zor tutuyoruz değerli modlarımız neden 10 günde 1 çıkan ve çok emek harcanan konuyu açıklama yapmadan siliyorlar anlamış değilim akinorta kardeşimize o konuyu açtığı için birkez daha teşekkür ederim

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
akınorta haric bı arkadasın konusuda sılındı evet o konuda +18 kanal da vardı ama bu sılın me gerekçesı olamaz bu şahsı duşuncem dır cunku zorla kımse kımseye bisey yaptıramaz ısteyen ızler ısteyen ızlemez sen +18 tw kanal lınk i paylaşıyorsun diye konun sılınırse orda bi baskı vardır bence cunku paylaşılan video veye resim degil sadece 1 lınk gırıp gırmemekte degerli maxicep uyelerıne kalmış dımı bır konu nıye sılinır o konu hakkında şikayet gelırse ve şımdi akın arkadaşImızın yaptıgı uygulama şıkayetmi edildı

+18 kanallar varsa en doğrusu silinmesi +18 kanallar ücretli sizin bunu ücretsiz izlemeniz yasa dışı oluyo. Maxicep'te de yasa dışı paylaşımlar yasak.

Konu kilitlenebilir :locked:

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi

+18 kanallar varsa en doğrusu silinmesi +18 kanallar ücretli sizin bunu ücretsiz izlemeniz yasa dışı oluyo. Maxicep'te de yasa dışı paylaşımlar yasak.

akadaşım kanal ısmi verilmemış sadece rstp yazıyor bumu yasadışı

akinorta

Üye
benim uygulamamda +18 lik herhangi bir kanal yok. Bu dediğiniz hidayet02 arkadaşın açtığı konuda yer alıyordu. Var mıydı bir şikayet varsa neydi benim programdan şikayetiniz bunu önce bana söylemeliydiniz. Bunu silen mod hangi gerekçe ile sildi. Yasal olmayan paylaşım mı vardı.

Yoktu...

Yasal olmayanlar çoğunluğunu modların açtığı uygulamalar ve oyunlardır. Kanalların linkini paylaşmak mı yasalsızlık. Eminim bu modlar çok iyi bilirler bu durumu. Modlardan sensationun bunu yaptığını sanmıyorum. Çünkü onun da ilgisi epey büyüktü. Ayrıca sayfanın başındaki duyuruda burada dosya paylaşımı yapılamaz yazıyordu. Bunu mu gerekçe gösterecekler acaba.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

akinorta

Üye

kardeş kullandın mı benim uygulamayı var mıydı yetişkin kanallar. Burası genel forum. Her yaştan adam vardır belki de. Kullananlar söylesin var mıydı uygunsuz kanal.

---------- Eklendi @ 21:02:15 ---------- Yazıldı @ 21:01:19 ----------

ayrıca bu fikirde bana destek olan herkese bir teşekkürü borç bilirim

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
benim uygulamamda +18 lik herhangi bir kanal yok. Bu dediğiniz hidayet02 arkadaşın açtığı konuda yer alıyordu. Var mıydı bir şikayet varsa neydi benim programdan şikayetiniz bunu önce bana söylemeliydiniz. Bunu silen mod hangi gerekçe ile sildi. Yasal olmayan paylaşım mı vardı.

Yoktu...

Yasal olmayanlar çoğunluğunu modların açtığı uygulamalar ve oyunlardır. Kanalların linkini paylaşmak mı yasalsızlık. Eminim bu modlar çok iyi bilirler bu durumu. Modlardan sensationun bunu yaptığını sanmıyorum. Çünkü onun da ilgisi epey büyüktü. Ayrıca sayfanın başındaki duyuruda burada dosya paylaşımı yapılamaz yazıyordu. Bunu mu gerekçe gösterecekler acaba.

Üstad senin konudan haberim yok hidayet02 +18 kanal koyduysa itiraza gerek yok bence...

---------- Eklendi @ 21:04:03 ---------- Yazıldı @ 21:02:46 ----------

kardeş kullandın mı benim uygulamayı var mıydı yetişkin kanallar. Burası genel forum. Her yaştan adam vardır belki de. Kullananlar söylesin var mıydı uygunsuz kanal.

---------- Eklendi @ 21:02:15 ---------- Yazıldı @ 21:01:19 ----------

ayrıca bu fikirde bana destek olan herkese bir teşekkürü borç bilirim

Üstad senin programı kullanıyorum ben seninki gayet güzel yanlış anladın :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
evet silen arkadaş gerçekten açıklama yaparsa çok güzel olur lakin tv programda +18 ne yok zaten bende yüklü ki şuana kadar en iyi programlardan biri arkadaş günlerce emek harcadı programa ki programı sürekli geliştirme hevesindeydi yazık oldu ne diyim hayalleri kırmak çok kolay ben tekrar eski şefkle program yazıp burada paylaşacağına umudum yok arkadaşa destek olmak lazım köstek değil varsa hatası uyarılır ve kaldırması istenebilirdi :kotu:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ben yanlış anlaşıldım sanırım akinorta'nın programına lafım yok ben hidayet02'nin programından bahsediyorum.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Ne yasadışı paylaşım yasak mı gir bakalım symbian 3 oyunlar veya android veya ios yasadışının kralı var bu sitede bir kanal olmuş çok mu güldürmeyin yaa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt