evet yaa ellerine, emeğine sağlık çok güzel bir program yapmışsın.neden silindi gerçekten.açıklama istiyoruz?ben pm atarım tabiki ama konumun silinme sebebini anlamadım ben de
akınorta haric bı arkadasın konusuda sılındı evet o konuda +18 kanal da vardı ama bu sılın me gerekçesı olamaz bu şahsı duşuncem dır cunku zorla kımse kımseye bisey yaptıramaz ısteyen ızler ısteyen ızlemez sen +18 tw kanal lınk i paylaşıyorsun diye konun sılınırse orda bi baskı vardır bence cunku paylaşılan video veye resim degil sadece 1 lınk gırıp gırmemekte degerli maxicep uyelerıne kalmış dımı bır konu nıye sılinır o konu hakkında şikayet gelırse ve şımdi akın arkadaşImızın yaptıgı uygulama şıkayetmi edildı

+18 kanallar varsa en doğrusu silinmesi +18 kanallar ücretli sizin bunu ücretsiz izlemeniz yasa dışı oluyo. Maxicep'te de yasa dışı paylaşımlar yasak.
Konu kilitlenebilir![]()
akadaşım kanal ısmi verilmemış sadece rstp yazıyor bumu yasadışı

+18 kanallar varsa en doğrusu silinmesi +18 kanallar ücretli sizin bunu ücretsiz izlemeniz yasa dışı oluyo. Maxicep'te de yasa dışı paylaşımlar yasak.
Konu kilitlenebilir![]()
benim uygulamamda +18 lik herhangi bir kanal yok. Bu dediğiniz hidayet02 arkadaşın açtığı konuda yer alıyordu. Var mıydı bir şikayet varsa neydi benim programdan şikayetiniz bunu önce bana söylemeliydiniz. Bunu silen mod hangi gerekçe ile sildi. Yasal olmayan paylaşım mı vardı.
Yoktu...
Yasal olmayanlar çoğunluğunu modların açtığı uygulamalar ve oyunlardır. Kanalların linkini paylaşmak mı yasalsızlık. Eminim bu modlar çok iyi bilirler bu durumu. Modlardan sensationun bunu yaptığını sanmıyorum. Çünkü onun da ilgisi epey büyüktü. Ayrıca sayfanın başındaki duyuruda burada dosya paylaşımı yapılamaz yazıyordu. Bunu mu gerekçe gösterecekler acaba.
kardeş kullandın mı benim uygulamayı var mıydı yetişkin kanallar. Burası genel forum. Her yaştan adam vardır belki de. Kullananlar söylesin var mıydı uygunsuz kanal.
---------- Eklendi @ 21:02:15 ---------- Yazıldı @ 21:01:19 ----------
ayrıca bu fikirde bana destek olan herkese bir teşekkürü borç bilirim

Ne yasadışı paylaşım yasak mı gir bakalım symbian 3 oyunlar veya android veya ios yasadışının kralı var bu sitede bir kanal olmuş çok mu güldürmeyin yaa.
Konu kilitlenebilir![]()