FanaTürk
Üye
Bence siteden uzak kalmış bir yönetici yanlışlıkla yapmıştır.Art niyet yoktur. Siteyi reklam sanmıştır; yasaklamıştır. Olur böyle hatalar; su işleri yakalar...
FanaTürk' Alıntı:Burada bir ihtimal üzerinde duruyorum; kesin bir yargı yok. Yöneticilerden birinin hata yapmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyorum. Salak kafiyeli espiri ise hiç bir anlam ifade içermiyor. Yazılarımı takip eden birisi böyle küçük manasız kafiyelerden hoşlandığımı görebilir.
Kaldı ki yorumumda haklı çıkmış bulunuyorum. Siteden uzak kalmış bir yönetici diye tahminde bulunmuştum. Siteye yeni atanan bir yönetici hata yapmış.
O yönetici benim sonu salak kafiyeli espiri ile biten ihtimal yorumuma alıntı yapıp altına sinsi smiley ":" gülüşü kondurunca siz bana kıl kaptınız...
"Geçti Bor'un pazarı, sür eşeği Niğde'ye..." atasözünü kullanmıştınız; şimdi ben kullanıyorum. Ben kendileriyle dalga geçtiğimi düşünen kişilerin arasında hiç birşey olmamış gibi devam edem. Madem sizin düşünceniz değişmeyecek ben de giderim...
Herşey için teşekkürler...
Negative' Alıntı:Konuyu bilmiyorum konu çok saçma, anladıgım kadarıyla şu fikiss denen kelimeye ban koyulması bu cümleleri kurdurttu size fakat olayı bende tam bilmiyorum, underground arkadaşımız eklemiş ve ben sonradan farkettiğimde kaldırdım ve birdaha böyle birşey yapmamasına dair uyardım. Yani topluca bir karar vermeden bu tip bir kelimeye ban vs.
Bu arkadaş, sitenin bu hale gelmesinde de rol oynamış bir arkadaştır, her ne kadar herşeyi şahsen ben ayarlasam da, sitenin görünüm ve modlarının bu hale gelmesinde bana yardım eden underground dur. Fakat böyle habersz bir olay yapması tabiki sorun yaratıcı olur ve oldu da sanırım.
Negative' Alıntı:Durum rahatsız ettiyse yönetim olarak özür dileriz
SalihPlus' Alıntı:adamın bence çok üstüne gidiyosunuz oda insan eğer bir kişinin hatası bu kadar etkiliyse siz başbakana ülke yönettirmeyin.
http://www.maxicep.com/showthread.php?t=32209
Ne demiş orhan baba ; Hatasız kul olmaaaaaz,hatamla sev beniiiiiİiiİ
her işe ciddiyetle yaklaştıkça foruma tbmm'havası katıyosunuz.
SalihPlus' Alıntı:ya sadece konu başlığını okdum yorumlara takılmadan kısa ve öz şunu söyliycem arkadaşlar bu tür şeylere takılmayın needlefluf abimiz'i örnek alın adam yeni yönetimde yoktu niye yokum demedi (/örnek ciddiye almayın)
yönetimle üyeler arasındaki gerilim hatsafalarda ben bunu sadece biraz tuzu kuruluk ve kuru kalabalıklığa bağlıyorm.boş verin fikisss falan siz paylaşımı yapın ve /emeğe saygı /güzel paylaşım gibi kalıp yorumlarına izin vermezsek sorun yok boş verin fikisss falan takılmayın bunlara önemli olan aramızdaki muhabbet siz kafanızı yormayın dalganıza bakın. sakin relax
ben_daha_yeniyim' Alıntı:senin bu konuyla alakan varmı ?
işin olmadıgı konulara gırmesen iyi olur senin için ok.
Treable' Alıntı:beyler neler oluyor böyle, lütfen biraz daha sakin olalım. konuyu derinleştirmeye gerek yok. adam özür diledi. başta sen olmak üzere paşa paşa kabul ettik. ayrıca bende size katılıyorum.
maxicep ile birlikte daha güzel yarınlara gitmek elbetteki duyarlılığınız sayesinde olmuştur. teşekkür ediyorum ve devamını diliyorum.
olur böyle şeyler normaldir. diğer forum sitelerine bakıyorum da, yok babam maxicep hala en iyisi. isteyen fiksleşir isteyen başka bir şey elbetteki saygı duyulmalı.
tşkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?