Haber Bing Yeme - İçme Mağaza'da

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bing Yeme - İçme Mağaza'da
Microsoft, Windows 8.1'de olan Bing uygulamalarını sırayla Windows Phone 8 için de yayınlanıyor. Geçen hafta Bing Seyahat'i yayınlayan Microsoft, şimdi de Bing Yeme - İçme uygulaması ile karşımızda.

Bing Yeme - İçme uygulaması yemek tarifi keşfetmeyi, şarap ve kokteyl seçmeyi ve yapacağınız bir sonraki yemeği bir lezzet şölenine dönüştürmenizi kolaylaştırır. Göz alıcı fotoğrafların, takip etmesi kolay yönergelerin, alışveriş listesi ve koleksiyonlar gibi faydalı araçların keyfini çıkarın. Alışveriş listenizi tüm cihazlarda eşitlenmiş halde bulundurun. Tariflerinizi, alışveriş listenizi veya koleksiyonlarınızı ailenizle ve arkadaşlarınızla paylaşın. Vazgeçilmez bir arkadaş olan Yeme-İçme uygulamasıyla mutfağınızda lezzet yolculuğuna çıkın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus ve luckysleven

ademoz05

ademoz05

Üye
Valla şu Bing - olaylarında müthiş işler çıkartıyorlar tebrik etmek lazım.

Teşekkürler

luckysleven

luckysleven

Üye
mmmm rezeneli somon carpaccio tarifi varmış aradığım tarifti : )

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bir Bing Birde Nokia
İkiside güzzel uygulamalar ile Renk katıyorlar :)
Haber için teşekkürler...

Son düzenleme:
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Windows 8.1 de takip ettiğim her bekar gencin işine yarayacak uygulama , ev hanımlarınında.
Uygulama X sitesinden size tarifi , nasıl yapıldığını, görselleri sunuyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
:tşk: akşam ne yiyeceğime burdan karar verip eşime gönderirim artık tarifi :ehedün akşam eşime gösterdim uygulamayı, bayıldı! dedi bana da yükle bunu, dedim sende yok bu! :ehe:islik

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve 4MaGuS
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:tşk: akşam ne yiyeceğime burdan karar verip eşime gönderirim artık tarifi :ehedün akşam eşime gösterdim uygulamayı, bayıldı! dedi bana da yükle bunu, dedim sende yok bu! :ehe:islik

Eğer Windows 8 işletim sistemine sahipseniz Windows Store'dan edinebilirsiniz.

luckysleven

luckysleven

Üye

eyer bir uygulama bizde olup başka platformda yoksa aslında durup bir düşünmek lazım : ))

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Takipçi Satın Al

Üst Alt