Haber Bing Seyahat Uygulaması Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bing Seyahat Uygulaması Mağaza'da!
Bing ile güçlendirilen Seyahat uygulaması size varış noktaları, kullanıcıların seyahat fotoğrafları, uzman yorumları, günlük gezi fikirleri, otel listeleri ve daha fazlasını telefonunuzun rahatlığında sunar. Havaalanı varış/kalkış durum bilgilerine göz atın ve takip ettiğiniz bir uçuşu başlangıç ekranınıza sabitleyin. Birçok sağlayıcıdan fiyat bilgilerini karşılaştırın ve son dakika uçuşları için rezervasyon yapın. Doğrudan telefonunuzdan rezervasyon yapmadan önce yakındaki otelleri bulun, kullanıcı yorumlarını okuyun ve otel fotoğraflarına göz atın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: beats, 4MaGuS, skynet ve 4 diğerleri

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
W8.1 de beğendiğim uygulama , gelmesi güzel.

saynesim

saynesim

Üye
güzel bir uygulama teşekkürler

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Uygulama her yönüyle harika bu betaysa tam sürüm ne olur acaba :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, Sensation ve 4MaGuS
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Program hoşuma gitti güzelmiş gerçektende teşekkürler :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
haber için :tşk: bol bol seyahat edenler için yararlı olabilecek bir uygulama

mesutcinik

mesutcinik

Üye
türkiye'de istanbuldan başka diğer illerde de ayrıntılı kullanılabiliyor mu deneyen oldu mu ?

jepaq

Üye
türkçe içerik sağlanırsa baya popüler bir uygulama olur

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
türkiye'de istanbuldan başka diğer illerde de ayrıntılı kullanılabiliyor mu deneyen oldu mu ?
ben denedim bursayı doğru gösteriyor ancak resimler biraz az olsada istanbula göre daha geliştirilire bilir mesela social scene deki kısa vidyolarıda ekliyebilirler güzel olur bence

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
umarım gelişir faydalı bir uygulama

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler paylaşım için ...

mesutcinik

mesutcinik

Üye
ben denedim bursayı doğru gösteriyor ancak resimler biraz az olsada istanbula göre daha geliştirilire bilir mesela social scene deki kısa vidyolarıda ekliyebilirler güzel olur bence
eğer türkiye genelinde ki diğer iller içinde geniş kullanım seçenekleri de sunulursa bu uygulama kesinlikle tutar :oke:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

Üst Alt