Bimden aldığım tableti parçaladım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
odunuzz

odunuzz

Üye
23 kasımda bimden 200 tl ye aldığım tablet bugün b.k yoluna gitti neden bu kadar delirdim bilmiyorum marketten 7 - 8 tane uygulama indirdikten sonra çok kasmaya başladı yüklediklerimi kaldırdım kasma hep devam etti sinirliydim sonra bari bi müzik açiym dedim hafıza kartına giriyorum dosya yönetici yanıt vermiyor diyo xplore den giriyorum oda donup kalıyo sonra çıkardım pc ye taktım kartı biçimlendirme soruyo mecbur biçimlendirdim birkaç tane müzik attım gene taktım kartı gene aynı şeyler gene pc ye taktım gene biçimlendirme soruyo bu sefer 512 lik eski kart vardı onu denedim aynısını yaptı onun içindede köyde çekindiğimiz fotolar vardı yedek almayı unuttum fırlattım tableti duvara ekran tuz buz şaşkın şaşkın oturuyorum şimdi android maceram erken bitti yenisini alacağımı zannetmiyorum
bence çok iyi yapmışsın bukadar kahrını çekeceğine önceden kırmalıydın

MrExpert

MrExpert

Üye
Androide geçmek için daha iyi birşey alsaydın daha iyi olurdu en aZından androidden bu kadar çabuk soğumazdın..

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bende aldım cihazda sorun yok, arkadaş cihazı kırdı diye bu kadar kotulemeye gerek yok. Bazen kapatınca açarken uğraştıriyor ama memnunum performansından oyunları filan iyi açıyor kasılma yok

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye

O zaman galaxy note 10.1 i kullanıp öyle laf atmanızı öneriyorum size :ok2:

niye? Android=Samsung mu? Ya da Samsung alan herkes çok mu hayran kalıyor? Veyahut Samsung Galaxy tabletlerini kullanmayanların android'e söz söyleme hakkı yok mudur? Çok rahatsız edici bir tavır sergiliyorsunuz...

Türe

Türe

Üye
niye? Android=Samsung mu? Ya da Samsung alan herkes çok mu hayran kalıyor? Veyahut Samsung Galaxy tabletlerini kullanmayanların android'e söz söyleme hakkı yok mudur? Çok rahatsız edici bir tavır sergiliyorsunuz...

Hayır performanslı cihaz kullanmadan laf ediyorsunuz boşa gidiyor hani keyfiniz bilir ;)

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Motorola Xoom 'da öyle performanssız cihazlardan değildi. :) Her neyse, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İyi forumlar...

Türe

Türe

Üye
Motorola Xoom 'da öyle performanssız cihazlardan değildi. :) Her neyse, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İyi forumlar...

Size de efem :smartass:

- - - Eklendi - - -

Ha bir de nexus 7 ve nexus 10 var

Kerim.

Kerim.

Üye
somurtukk

somurtukk

Üye
hmmmm:allalla:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
geri iayade edip paranı alsaydınız neyse geçmiş olsun

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
    Konu Sahibi
plusnettr

plusnettr

Üye
sağlık olsun kardeş sakin ol, arkadaş düşünmeden yazmış şikayet ettim ama hala duruyor yorumu :ünlem: Rabbim daha çok versin hayırlısıyla daha üstün bir cihaz alırsın dert etme takma kafana :tebessüm:

Sen arkadaşın şikayetçi başısın sanırım. Orada cevap vermek o adama düşer. Baba parası ile almadım demiş anladık..
Avukatlık yapmak şikâyet etmek sana düşmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt