Bimden aldığım tableti parçaladım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
iyi ki almamışım geçmiş olsun kardeşim

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
    Konu Sahibi
ben birde bu tableti almak için bim açılmadan 1 saat önce kapılarındaydım şimdi geldiğim noktaya bak 12 günde

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Allah sana tez zamanda Surface Pro nasip etsin inşallah. :D

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye

Microsoft Windows 8 ile beraber kendi tabletlerini üretmeye başladı. Bu tabletlere Surface adını verdi. Bunlar Windows 8'in kısıtlanmış bir sürümünü kullanıyordu. Daha sonra Surface Pro diye bir tablet çıkardı, bu tıpkı bir bilgisayar gibi güçlü bir tablet ve Windows 8'in masaüstü sürümünü çalıştırabiliyor.

.Murat.

.Murat.

Üye
geçmiş olsun o fiyata anca o kadar
ne kadar para o kadar köfte yani

somurtukk

somurtukk

Üye
yazık olmus..

şanışer25

şanışer25

Üye
200 milynluk tabletten ne beklersin daha?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
200 tl lik tabletten hayır gelmeyeceğini söylemiştim .:)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Geçmiş olsunnn.. geçirmiş olsunn.. Uğurlar Olsuunnn...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
symbıan kullanımı cok basıt .. nokıa uyumak yerıne gelıstırmıs olsaydı suan pıyasa %90 symbıana devam ederdı

plusnettr

plusnettr

Üye
Baba parası ile alınmıştır mutlaka yoksa kendi emeği ile kazanılan para ile alınan birşey parçalanmaz. Baba parasını kolay harcıyor insan.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
İyi yapmışsın kardeş rahatlaman lazım al eline bi daha çarp duvara :D Dalga geçmiyorum yanlış anlama, o tabletlerden hayır gelmez zaten.

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
    Konu Sahibi
tablet çöpte zaten ve kendi paramla aldığım için bu kadar rahat parçaladım fabrikada çalışıyorum yenisini alabilirim

- - - Eklendi - - -

1 senedir babamdan tek kuruş istemedim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
tablet çöpte zaten ve kendi paramla aldığım için bu kadar rahat parçaladım fabrikada çalışıyorum yenisini alabilirim

- - - Eklendi - - -

1 senedir babamdan tek kuruş istemedim

sağlık olsun kardeş sakin ol, arkadaş düşünmeden yazmış şikayet ettim ama hala duruyor yorumu :ünlem: Rabbim daha çok versin hayırlısıyla daha üstün bir cihaz alırsın dert etme takma kafana :tebessüm:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Le tablet pek birşey beklememek lazım

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
    Konu Sahibi
sağlık olsun kardeş sakin ol, arkadaş düşünmeden yazmış şikayet ettim ama hala duruyor yorumu :ünlem: Rabbim daha çok versin hayırlısıyla daha üstün bir cihaz alırsın dert etme takma kafana :tebessüm:

sağol teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt