Bimden aldığım tableti parçaladım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
    Konu Sahibi
Bimden aldığım tableti parçaladım
23 kasımda bimden 200 tl ye aldığım tablet bugün b.k yoluna gitti neden bu kadar delirdim bilmiyorum marketten 7 - 8 tane uygulama indirdikten sonra çok kasmaya başladı yüklediklerimi kaldırdım kasma hep devam etti sinirliydim sonra bari bi müzik açiym dedim hafıza kartına giriyorum dosya yönetici yanıt vermiyor diyo xplore den giriyorum oda donup kalıyo sonra çıkardım pc ye taktım kartı biçimlendirme soruyo mecbur biçimlendirdim birkaç tane müzik attım gene taktım kartı gene aynı şeyler gene pc ye taktım gene biçimlendirme soruyo bu sefer 512 lik eski kart vardı onu denedim aynısını yaptı onun içindede köyde çekindiğimiz fotolar vardı yedek almayı unuttum fırlattım tableti duvara ekran tuz buz şaşkın şaşkın oturuyorum şimdi android maceram erken bitti yenisini alacağımı zannetmiyorum

badmus

badmus

Üye
ne yaptin sen yav :zzz:

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
    Konu Sahibi
6 aralıktada benim oyun vice city çıkacaktı ya kadeeer

LightMirroR

LightMirroR

Üye
:zzz:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ah be güzel kardeşim yaa :( yazık olmuş ama 200TL'ye de üstün bişey arzulamak pek makul olmaz inşallah daha üstün bişey alırsın geçmiş olsun :( +bende 3 hafta önce E7'yi yere çarpmıştım dakika başı donuyordu yere bir fırlattım Allah'tan sert koruma kılıfı vardı ve ekran üzerine çarpmadım yoksa şuan rahmetliyi anıyor olurdum ama sağlam şuan daha cuma günü servisten aldım canım E7'm benim döverimde söverimde ama E7 canım ciğerim yaw :sirit: sağlık olsun kardeş, sakın bi daha 200'lük 300'lük elektronik cihaz işine girme derim :nono: :tebessüm:

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
    Konu Sahibi
yok zaten nefret ettim androidden en baştan şu multitask olayı soğutmuştu beni bundan sonra gerekirse 1 sene bekler lumia falan alırım olmadı geri symbiana dönerim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmiş olsun

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yok zaten nefret ettim androidden en baştan şu multitask olayı soğutmuştu beni bundan sonra gerekirse 1 sene bekler lumia falan alırım olmadı geri symbiana dönerim

hmm anladım kardeş seni çok iyi anlıyorum :( hani verdiğim paraya acımasam bende çoktan parçalardım telefonu ama yazık yani şuan idare ediyor, askere gidicem ya satarım yada kardeşime veririm telefonumu, aslında sorun Android'de diil almış olduğun tabletteydi :( emin ol, android fanı diilim ama bi kez daha düşün Android olayını :oke: ondan sonra karar ver bence :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bence verdiğin paraya yazık olmuş geçmiş olsun candan ilerimi amaan boşver daha iyisini alırsın inşallah

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Daha güçlü tablet alsaydın daha fazla giderdi ama sonuç yine aynı olurdu, android sonuçta.

Kerim.

Kerim.

Üye
:ah naptin ya:s

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım kardeş seni çok iyi anlıyorum :( hani verdiğim paraya acımasam bende çoktan parçalardım telefonu ama yazık yani şuan idare ediyor, askere gidicem ya satarım yada kardeşime veririm telefonumu, aslında sorun Android'de diil almış olduğun tabletteydi :( emin ol, android fanı diilim ama bi kez daha düşün Android olayını :oke: ondan sonra karar ver bence :)

İyide androidde multitask menüsü yokki recent menüsü var orayı temizlesende aynı programlar arka planda çalışıyor kapanmıyor yada arka plana attığımız ve çalıştığını zannettiğimiz programlar aslında çalışmıyor ben tamamen symbiandaki gibi bir sistem bekliyordum ama farklıymış ve bu farklılık androide olan ilgimi bitirdi ve büyük konuşmak istemem ama belkide bu tablet ilk ve son android cihazım oldu.

Purgatory-

Purgatory-

Üye
bazen bana da geliyolar senin gibi ama tutuyorum kendimi :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
İyide androidde multitask menüsü yokki recent menüsü var orayı temizlesende aynı programlar arka planda çalışıyor kapanmıyor yada arka plana attığımız ve çalıştığını zannettiğimiz programlar aslında çalışmıyor ben tamamen symbiandaki gibi bir sistem bekliyordum ama farklıymış ve bu farklılık androide olan ilgimi bitirdi ve büyük konuşmak istemem ama belkide bu tablet ilk ve son android cihazım oldu.

hmm sende bi yerde haklısın kardeş ne diyeyim ki hakkımızda hayırlısı :) + alacağın yeni cihazın ise şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyeyim epey erken oldu ama olsun :) :tebessüm:

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Gerçek multi-tasking olayı, yani bir programı arkaplana attığında falan gerçekten çalışması, uyumaması olayı bir tek symbian ve meego'da var... Bu olay hızı etkilediği için güncel sistemlerde tercih edilmiyor. Ama ne güzeldi. Arkada oyun yüklenirken, müziğimi dinlediğim yerde, cihazın kendi tarayıcısı film indiriyordu ve ben internette geziyordum. Bu sırada arkada xplore, inmiş bir filmi de rar'dan çıkarıyor. (cihaz 5800'dı) ne iyiydi be. :) doğal olarak yavaşlıyordu hani..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Gerçek multi-tasking olayı, yani bir programı arkaplana attığında falan gerçekten çalışması, uyumaması olayı bir tek symbian ve meego'da var... Bu olay hızı etkilediği için güncel sistemlerde tercih edilmiyor. Ama ne güzeldi. Arkada oyun yüklenirken, müziğimi dinlediğim yerde, cihazın kendi tarayıcısı film indiriyordu ve ben internette geziyordum. Bu sırada arkada xplore, inmiş bir filmi de rar'dan çıkarıyor. (cihaz 5800'dı) ne iyiydi be. :) doğal olarak yavaşlıyordu hani..

Devir Nesil Değişiyor :oke:

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
    Konu Sahibi

evet işte bende onu istiyorum isterse yavaşlasın

yada yavaşlamasın :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
o paraya çok güzel tabletler bulabilirdn bimden temel ihtiyaç dışında birşey alınmaz

___kaptan___

___kaptan___

Üye

bütün bu anlattıklarını halen E7 cihazım ile gerçekleştiriyorum :D :sirit:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt