Bilim adamları şokta: DNA'sı yok!

dna sı yada kromozomları olmayan hiç bir canlı türü yoktur. canlılığını elde edebilmesi için bu 2 temel şeye ihtiyacı vardır.

Tepkiler: can_huso_sulo

Koradam

Üye
dna sı yada kromozomları olmayan hiç bir canlı türü yoktur. canlılığını elde edebilmesi için bu 2 temel şeye ihtiyacı vardır.
Biyoloji de gen hesapları dışında ki diğer şeyler kesin bilgi icermemektedir yani evet bizim dünyamız da boyle olmalı fakat başka bir gezegenin fizik kuralları da biyolojisi de farklı olacaktır

Tepkiler: can_huso_sulo

samaet59

Üye
Dan Brown İhanet Noktasını okuduktan sonra bu konuları tekrar konuşalım

bilim %100 kesin değildir

Biyolojinin temel noktalarindandir bu bir kesinlik icerir.
Biyoloji de gen hesapları dışında ki diğer şeyler kesin bilgi icermemektedir yani evet bizim dünyamız da boyle olmalı fakat başka bir gezegenin fizik kuralları da biyolojisi de farklı olacaktır

Biz zaten bu canlılığı evrenden aldık bu yüzden bütün canliliktan bahsediyorum. Gezegenin fiziki ozelliklerine göre çeşitlilik ve evrimi degiskenlik gösterebilir ama canlılığın yapı taşları degil. Bu yapitaslari olmazsa canlilik olmaz. Bu da bir kesinlikdir.

Koradam

Üye
Biyoloji demek kesinlik demek değildir bunu destekleyen bir suru ornek var.Evrende bizim kurallarimiza uymayan canlılar olabilir neden olmasın ?

Tepkiler: Silinen Üye 2574464 ve Serhan
Biyoloji demek kesinlik demek değildir bunu destekleyen bir suru ornek var.Evrende bizim kurallarimiza uymayan canlılar olabilir neden olmasın ?

Bak daha iyi kavraman için fizigin temel kuralları olduğu gibi biyolojide de temeller var umarım yardimci olur

Koradam

Üye
Bak daha iyi kavraman için fizigin temel kuralları olduğu gibi biyolojide de temeller var umarım yardimci olur
Bizde ki kurallar globaldir yani sadece bu dünya da gorebildigimiz seylerdir.Dünya dışında başka nasıl canlı formları var bilmemiz mümkün değil o yüzden bütün olasılıklar mümkün

Tepkiler: Silinen Üye 2574464
Bizde ki kurallar globaldir yani sadece bu dünya da gorebildigimiz seylerdir.Dünya dışında başka nasıl canlı formları var bilmemiz mümkün değil o yüzden bütün olasılıklar mümkün

:-) ya arkadaşım okumuyormusun yoksa bilerek mi yaptığını anlayamadim. Dünyaya yaşam zaten evrenden geldi dedim üstteki yazilarimda. yaşam evrenden geldi. Evrenden geldi yaşam geldi yaşam evrenden Meteorlar aracılığı ile. Sonunu bilerek farklı sekillerde yazdim senin için. :-)

Koradam

Üye
Bahsettigin şeyin bi kanıtı yok
Yaşamın başlangıcından bi teori sadece

Yav he arkadaşım ya o kadar bilimsel bulgular yanlış yalan dolan bir sen doğru söylüyorsun insan biraz araştırma yapar.

Senin yerine görebilmen için ufak bir haber link i verdim. Resimde eklemek isterdim ayrıca ama nasıl ekleniyor bilmiyorum. Ha daha Hayır filan dersen harun yahya okuduğunu düşünmeye başlayıp cevap yazmiycam.

gerçek anne babası nasıl anlaşılır dna testide fayda etmez

Koradam

Üye
Harun yahya mi kaldı ?

adamı en sonunda öldürdüler. ee normal tabi evren çok büyük. ve bu büyüklükte ki bir mekanda sadece zeki varlık insan olamazdı ve öyle de değil zaten. 99,99 uzaylı değil %100 uzaylı. ve marsta da hayat var. isteyen inanır isteyen de bilim dene şeyin açıklamasını bekler.
bu canlılığı nerden aldık la. evrende ne varmış ki biz ondan canlılık almışız. evren ne ki bize canlıklık versin

açar bakar araştırırsın sen dünyeya hop diye gönderildiğini mi zannediyorsun la yazdığın şekilde cevap.

dumanibo

Üye
Maalesef bu evrende yalnızız. Ne dünya gibi bir gezegen var ne de dünyadan başka yerde bir hayat var. Uzaylı olduğuna inananlar mı var hala?

Yönetici tarafından düzenlendi: