Invoke
Üye
Allahına gurban istersen ekle beni![]()
O.o hem de angaralıyız. Meramı bilir misin?

Özelden ya da burdan ver nickini eklerim

Allahına gurban istersen ekle beni![]()


O.o hem de angaralıyız. Meramı bilir misin?
Özelden ya da burdan ver nickini eklerim![]()







Resim atardım da kısayol kullanmıyorum, seri oyunlar ( önemli seriler, crysis, cod, age of empires ), genel oyunlar ( yani tek oyunları koyuyorum the amazing spider man vs. ), online oyunlar falan diye katarogireledim E diskinde öyle tutuyorm. Böyle yapınca oyuna hızlıca klavye hareketiyle girmek daha eğlenceli, hem bilgisayarı başkası alınca aa oyun yok mu falan filan diyor misafir çocugu vs zaptetmesi kolay ( çok misafir olmaz da, olursa çare işte. bilgisayar benim bozmasınlar ).Sizde ne az oyun var, bana 1 terabayt harici disk + 600 gb bilgisayar hafızası yetmiyorResim atardım da kısayol kullanmıyorum, seri oyunlar ( önemli seriler, crysis, cod, age of empires ), genel oyunlar ( yani tek oyunları koyuyorum the amazing spider man vs. ), online oyunlar falan diye katarogireledim E diskinde öyle tutuyorm. Böyle yapınca oyuna hızlıca klavye hareketiyle girmek daha eğlenceli, hem bilgisayarı başkası alınca aa oyun yok mu falan filan diyor misafir çocugu vs zaptetmesi kolay ( çok misafir olmaz da, olursa çare işte. bilgisayar benim bozmasınlar ).

O kadar bağlanma la oyunlara, biraz hayata yönel, Ertuğrul. Benden sana tavsiye![]()
Sizde ne az oyun var, bana 1 terabayt harici disk + 600 gb bilgisayar hafızası yetmiyorResim atardım da kısayol kullanmıyorum, seri oyunlar ( önemli seriler, crysis, cod, age of empires ), genel oyunlar ( yani tek oyunları koyuyorum the amazing spider man vs. ), online oyunlar falan diye katarogireledim E diskinde öyle tutuyorm. Böyle yapınca oyuna hızlıca klavye hareketiyle girmek daha eğlenceli, hem bilgisayarı başkası alınca aa oyun yok mu falan filan diyor misafir çocugu vs zaptetmesi kolay ( çok misafir olmaz da, olursa çare işte. bilgisayar benim bozmasınlar ).
Yalnız benim bilgisayarda az oyun olmasının sebebi yeni format atmam.
Ucuzlasa da 2 terabaytlık alsam. 1 terabayt ablamınkine el koydum resmen, 100 gb o 900 gb ben kullanıyorum
Kendi dosyalarımı da atayım yeni aldıgıma, geri vereyim terabaytını
Ucuzlasa da alsam diyorum ya 
içinde böyle internet explorer, not belgeleri, linkler falan var ) var. 3 tane, elimde olsa 2 yaparım. Bir de yandaki şerit var. Onu bile kaldırmayı düşünüyorum. Araç çubuğunu da gizlerim. Ben masaüstüne gittiğim zaman o manzara fotoğrafı görülecek . Kısayol atmam, direk bilgisayarımdan giderim. Kısayol atsam bile ona da bir klasör atarım onun içine koyarım kısayolları. Niye böyle bir şey yaparsınız anlamıyorum ben, kısayol ama bence görsel zevki bozuyor.
