Bilgisayarınızda Hangi Oyunlar Var

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
valla ben sadece oyunların kısayollarını en alta diziyorum kategorili şekilde, oyunlarımın göz önünde olması hoşuma gidiyor. sağ tarafta da sürekli göz önünde olmasını istediğim gadgetlarım mevcut. manzaram zaten arka planı süslüyor, tam ekran manzara bakmak için PCmi değil digital foto. çerçevemi kullanırım. zaten internetti oydu buydu derken arkaplanı kaç dk görebiliyorum ki :D

- - - Eklendi - - -

kısayollar düzenli olduğu sürece görsel zevki bozmayacağını düşünüyorum. zaten abartı sayıda bi oyun arşivim de yok. alt 2 satırı kısmen kaplıyor o da manzaraya engel değil.

Invoke

Invoke

Üye
Niye oyun kısayolu atarsınız masaüstüne anlamam. Benim masaüstünde normalde Bilgisayarım, LoL ( masaüstünde oyun direk, yoksa açılmıyor ). Ve !!! ( klasörün adı !!!, ad yok o klasöre :D içinde böyle internet explorer, not belgeleri, linkler falan var ) var. 3 tane, elimde olsa 2 yaparım. Bir de yandaki şerit var. Onu bile kaldırmayı düşünüyorum. Araç çubuğunu da gizlerim. Ben masaüstüne gittiğim zaman o manzara fotoğrafı görülecek . Kısayol atmam, direk bilgisayarımdan giderim. Kısayol atsam bile ona da bir klasör atarım onun içine koyarım kısayolları. Niye böyle bir şey yaparsınız anlamıyorum ben, kısayol ama bence görsel zevki bozuyor.

Herkesin kendi düzeni var...

HeavyXS

HeavyXS

Üye
valla ben sadece oyunların kısayollarını en alta diziyorum kategorili şekilde, oyunlarımın göz önünde olması hoşuma gidiyor. sağ tarafta da sürekli göz önünde olmasını istediğim gadgetlarım mevcut. manzaram zaten arka planı süslüyor, tam ekran manzara bakmak için PCmi değil digital foto. çerçevemi kullanırım. zaten internetti oydu buydu derken arkaplanı kaç dk görebiliyorum ki :D

- - - Eklendi - - -

kısayollar düzenli olduğu sürece görsel zevki bozmayacağını düşünüyorum. zaten abartı sayıda bi oyun arşivim de yok. alt 2 satırı kısmen kaplıyor o da manzaraya engel değil.

İyi taktik aslında, alta dizmek. Dur ben de deneyim. Klasik olanı soldan dizmektir, ben sağdan dizerim sadece 1 simge solda olur. Alt dizmek çok daha mantıklı geldi.

Herkesin kendi düzeni var...

Kısayol o kadar hoş bir görüntü mü ? Kısayol olmaktan başka numarası yok bence.

Invoke

Invoke

Üye
Bence de hoş değil de kimisi sever, kimisi sevmez diyorum.

samikayaa

samikayaa

Üye
hitman absolution
medal of honor warfighter
maxpayne 3
gta 4
metro last light
call of juarez
lara croft tomb raider 2013
dont starve
minecraft
rage
skyrim elder
just cause

Uhops

Uhops

Üye
Prototype2
gta IV
dead space 3(silecem)
nfs run(çok gercekçi)
flat out3
crysis3
dahada indirecektim ama pc bozuldu :(

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
far cry3 bitti az önce şöyle eski nfs serilerine bakıyorum şu pro streeti bi deniyim bakayım

Türe

Türe

Üye
Sadec pes 13

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

selameraba

Üye
metın2

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Neverwinter
LoL
FreeStyle Street Bassketball
Minecraft
Football Manager 2013

By_Casparov

By_Casparov

Üye
tombraider-sniperelitev2-pes13-nfs hot pursuit-mortal kombat9-grid2-deedpool-ACM

Uhops

Uhops

Üye
Nfsmw 2012
başka yok torrentte gta 4 ve nfs run var.

devilspath

devilspath

Üye
saints row the third
star wars the force unleashed 2
euro truck simulator 2
the elder scrolls V skyrim
L.A. noire
mafia 2
sims 3 deluxe (island paradise dahil bütün ek paketler ve stuff paketleri)

stoch94

Üye
GRID 2-NFS MW-LoL-Assassins Creed 3-CoD Black Ops 2-FIFA 13-GTA 4-FAR CRY 3-DIRT 3-COD MW3-NBA 2K13-Euro Truck Simulator 2 daha sayiyim mi? :D Torrent sagolsun :D

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar son hali bu birkaç oyun sildim yeni oyunlar indirdim deadpool bir harika

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar son hali bu birkaç oyun sildim yeni oyunlar indirdim deadpool bir harika

- - - Eklendi - - -

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
50 tane en son oyunlarin hepsi var ama 2 tane kurulu.. Ondan ekran goruntusu yuklemiyorum..

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Torrent reis sagolsun indirmedigim oyun kalmadi. Son olarak
Nfs the run
Max payne 3
Farcry 3
Tomb Rider i indirirsem tamamdir..

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Gta Sa