Bilgisayarınızda Hangi Oyunlar Var

Sponsorlu Bağlantılar

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Far cry3
nfs mostwanted
tomb raider
empire totalwar
pes 2013
crysis 2 (sildim)

ankaralim00

ankaralim00

Üye
eminmisin kardeşim biraz internet cafe gibi geldi

mfuray

Üye
Assasins creed 3,pes 13,son silah,wolfteam

burakilk

burakilk

Üye
Fifa 13
Pes Extreme 13
Son Silah 2
Euro Truck Simülator2
Need for speed world City Car Driving Battlefield 2
GTA IV
Subway Surfers
Surgeon Simülator

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardesim teAmwier ile gosterebilirim yeni oyunlarda var moh serisi filam

tunczade

Üye
Gta3 gta4 max payne 3 prototype2.metal slug.sniper 2

azraelazrail

azraelazrail

Üye
bunlar bitirdiklerim-kaçkez bitirdiğim
crysis-5kez
crysis warhead-4kez
crysis 2-4kez
crysis 3-3kez
farcry 3-2kez
call of duty 4-2kez
call of duty 5-3kez
gta 4-1kez
gta san andreas-1kez
dead space-1kez
medal of honor-2kez
titan quest-3kez
titan quest immortal thone-2kez
nfs most wanted-1kez
NeighboursFromHell-bitirme yok canım sıkıldıkca oynuyom:D
battlefield 3-2kez
age of empires 3-bitirme malesef yok :D
age of mythology-bitirme malesef yok :D
assasins creed 1-2kez
assasins creed 2-1kez
assasins creed 3-2kez
prince of persia-1kez
tombraider 9-2kez
counter 1.6-oyna oyna bitmio :D
bunlarda daha baslamadıklarım ama kurulu olanlar:
metro last light
prototype 2
remember me
sniper ghost warrior 2
home front

sadece bukadar oyun var az ama idare edin :D

fk555897

fk555897

Üye
Masaüstüne Windows 8 yükledim. Şu anda sadece Far Cry 3 var.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Sizde ne az oyun var, bana 1 terabayt harici disk + 600 gb bilgisayar hafızası yetmiyor :D:D Resim atardım da kısayol kullanmıyorum, seri oyunlar ( önemli seriler, crysis, cod, age of empires ), genel oyunlar ( yani tek oyunları koyuyorum the amazing spider man vs. ), online oyunlar falan diye katarogireledim E diskinde öyle tutuyorm. Böyle yapınca oyuna hızlıca klavye hareketiyle girmek daha eğlenceli, hem bilgisayarı başkası alınca aa oyun yok mu falan filan diyor misafir çocugu vs zaptetmesi kolay ( çok misafir olmaz da, olursa çare işte. bilgisayar benim bozmasınlar ).

• Beğen
Tepkiler: .caner.
azraelazrail

azraelazrail

Üye
benim bilgisayara oturan kalkmıyoki bide oynamayı bilseler içim yanmıcak crysis3 de görünmez olmuş çocuk adamın yanına girmiş beni göremezki dio :D adamda kafasına sıkıo tabi sonrada oyun bozuk diolar bilseler oynasınlar benim için ö.d

CABBAR

CABBAR

Üye
Pes13
ETS

Invoke

Invoke

Üye
Sizde ne az oyun var, bana 1 terabayt harici disk + 600 gb bilgisayar hafızası yetmiyor :D:D Resim atardım da kısayol kullanmıyorum, seri oyunlar ( önemli seriler, crysis, cod, age of empires ), genel oyunlar ( yani tek oyunları koyuyorum the amazing spider man vs. ), online oyunlar falan diye katarogireledim E diskinde öyle tutuyorm. Böyle yapınca oyuna hızlıca klavye hareketiyle girmek daha eğlenceli, hem bilgisayarı başkası alınca aa oyun yok mu falan filan diyor misafir çocugu vs zaptetmesi kolay ( çok misafir olmaz da, olursa çare işte. bilgisayar benim bozmasınlar ).

O kadar bağlanma la oyunlara, biraz hayata yönel, Ertuğrul. Benden sana tavsiye :tebessüm:

HeavyXS

HeavyXS

Üye

O kadar bağlanma la oyunlara, biraz hayata yönel, Ertuğrul. Benden sana tavsiye :tebessüm:

Koleksyon gibi, topluyorum. Tüm cod serisi var 4ü bitirdim bir tek, 5 ve 7yi biraz oynadım. Eskiden sanırım 1i bitirmiştim. Strateji hariç oynadıgım yok. RTS-TBS-MOBA candır. Ama yeni şeyler denemek de iyidir, örnegin tomb raider 2013 şaheser olmuş, oynamak farz bence ben bitirdim.

fk555897

fk555897

Üye

Yalnız benim bilgisayarda az oyun olmasının sebebi yeni format atmam.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Cod serisi var crysis serisi moh serisi battlefild serileride var bende ve bitti blackops 2 ve crysis 3 muhtesemdi

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Yalnız benim bilgisayarda az oyun olmasının sebebi yeni format atmam.

Ben format atarken terebayt a yedekliyorum, gene atacam da terabaytta yer kalmadı :D Ucuzlasa da 2 terabaytlık alsam. 1 terabayt ablamınkine el koydum resmen, 100 gb o 900 gb ben kullanıyorum :D Kendi dosyalarımı da atayım yeni aldıgıma, geri vereyim terabaytını :D Ucuzlasa da alsam diyorum ya :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Niye oyun kısayolu atarsınız masaüstüne anlamam. Benim masaüstünde normalde Bilgisayarım, LoL ( masaüstünde oyun direk, yoksa açılmıyor ). Ve !!! ( klasörün adı !!!, ad yok o klasöre :D içinde böyle internet explorer, not belgeleri, linkler falan var ) var. 3 tane, elimde olsa 2 yaparım. Bir de yandaki şerit var. Onu bile kaldırmayı düşünüyorum. Araç çubuğunu da gizlerim. Ben masaüstüne gittiğim zaman o manzara fotoğrafı görülecek . Kısayol atmam, direk bilgisayarımdan giderim. Kısayol atsam bile ona da bir klasör atarım onun içine koyarım kısayolları. Niye böyle bir şey yaparsınız anlamıyorum ben, kısayol ama bence görsel zevki bozuyor.