Yardım Bilgisayarım Inanılmaz Derecede Kafayı Yedi Çok Acil Yardım Edin Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım Inanılmaz Derecede Kafayı Yedi Çok Acil Yardım Edin Lütfen

Arkadaşlar müzik açıyorum ve wmp böyle kalıyor o çubuk hiç ilerlemiyor ses falanda gelmiyor zaten aynı şey youtube gibi video sitelerindede oluyor youtube de videoyu açıyorum video ilk 5-10 sn ilerliyor ama ses gelmiyor sonrada video duruyor. Lütfen yardım edin çıldırıcam şimdi noldu bu bilgisayara böyle neresinde sorun varr

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim formatla bence veya bilgisayarı eski zamana geri döndür mesala 2 hafta önce çalışıyorsa o zamana.
Ozaman düzelir

• Beğen
Tepkiler: Xurmirac
Uhops

Uhops

Üye
PC boştayke RAM kullanımı kaç?
Arkaplanda çalışan adını bilmediğin hiç görmediğin bir işlem var mı?

• Beğen
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
550Mb kullanım var herşey kapalıyken.. Arkaplanda çalışanlarda normal şeyler gibi gözüküyor2GB de ram var

esmeran3

esmeran3

Üye
550Mb kullanım var herşey kapalıyken.. Arkaplanda çalışanlarda normal şeyler gibi gözüküyor2GB de ram var

Kardeşim sistem geri yükleme yap mesala dün çalışıyodu bugün çalışmıyorsa illa bi proğram yüklediğinde bozmuştur yani en son ne zaman çalışıyorsa o zamana dön düzelecektir emin ol

• Beğen
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Yav sistem geri yüklicemde en son ayın 23 üne var DirectX yüklenmiş ve o zamana geri yüklediğimdede pes12 ve 13 siliniyormuş

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim orda bide kutucuk var diğer yükleme tarihleri ile ilgili onada tıkla bi

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim orda bide kutucuk var diğer yükleme tarihleri ile ilgili onada tıkla bi
Tam olarak nerede ? Çünkü benim win8 metro arayüzüne sistem geri yükleme yazıyorum "sistem geri yükleme noktası oluştur" diye bişey çıkıyor ona tıklıyorum sonra önüme HDDler falan çıkıyor Yapılandır vs. diyor üst taraftada " sistem geri yükleme " diyor oraya tıklıyorum işte ordanda 3 tane geri yükleme noktası çıkıyo

esmeran3

esmeran3

Üye
işte orda bi kutucuk olması lazım kardeşim diğer geri yükleme noktalırını göster diye alt kısımda olacak kardeşim

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
işte orda bi kutucuk olması lazım kardeşim diğer geri yükleme noktalırını göster diye alt kısımda olacak kardeşim
Yok hocam valla sadece etkilenen programları göster die birşey varHocam kendim rastgele bir geri yükleme oluşturdum o buton yeni geldi ona basınca zaten en son tarih 23 kasım artık geri yüklicez napalım

esmeran3

esmeran3

Üye
Yok hocam valla sadece etkilenen programları göster die birşey varHocam kendim rastgele bir geri yükleme oluşturdum o buton yeni geldi ona basınca zaten en son tarih 23 kasım artık geri yüklicez napalım

Kardeşim kusura bakma win8 kullanmadım hiç o yüzden bilsem yardım ederdim şu an win7 ultimate kullanıyorum yani bilgisaraya birşey oldugunda format yerine sistem geri yükleme yapıyorum düzeliyor en basit en risksiz iş bi kaç uygulama gidiyor ama olsun :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
yaptım düzeldi sağolasın ama pes12 gitti :(

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim MediaGet indir ordan torrent olarak indir 2 3 saat sürer ama indirirsin deamond tools ilede yüklersin :)Rica ederim Yardımım dokunduysa ne mutlu :) :rica:

Uhops

Uhops

Üye
Pes13'ü D diskine atsaydın keşke, o zaman etkilenmiyordu sanırsam. :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
İki oyunda D de zatende sadece setupları D de :)

Üst Alt