The Pierre
Üye
Ram'den daha önemli parçalarım var. 8 gb ram'i çalsalar ne olurEkran kartım giderse katliam çıkartırım
Öğrencinin Ne Işi Olur Et Döner Ile. (Acıların Çocuğu)Hatayama ben etten bahsediyordum tavuk pek yemiyorum
O yüzden ram önemli değil dedim ya8 Gb ram ne ki
ne olursa olsun benzeri bir durumda bilgisayarcının yanında utanmam beklerim(eğer müdehale edemeyeceğim bir arıza vs. olursa ki son 1-2 yıldır böyle bir sorun yaşamıyorum)Ram'den daha önemli parçalarım var. 8 gb ram'i çalsalar ne olurEkran kartım giderse katliam çıkartırım
parası da iyiEt döner iyidir
Ben bilgisayar tamircisine gitmedim. İhtimaller üzerine söyledim.ne olursa olsun benzeri bir durumda bilgisayarcının yanında utanmam beklerim(eğer müdehale edemeyeceğim bir arıza vs. olursa ki son 1-2 yıldır böyle bir sorun yaşamıyorum)
en iyisine olursa olsun benzeri bir durumda bilgisayarcının yanında utanmam beklerim(eğer müdehale edemeyeceğim bir arıza vs. olursa ki son 1-2 yıldır böyle bir sorun yaşamıyorum)
Tam Teknolojik Değil Günlük Hayatta Yaşadığım Bir Problemle Ilgili Konu KardeşimKonu dışı bölümünde teknolojik konular yok
W7 içeriyor
Tamam Da Bu Da Konunun Gereksiz Olduğunu Göstermiyor. Konuma Ve Bana Hakaret Gibi Bir Şey Konuya Gereksiz Demek. Mesaj Kastığımı Düşünen Varsa Forumdaki Yazılarıma Bakabilir. Maxicep'i Seviyorum Ama Bu Olmadı. @AdminW7 içeriyor
Ne ah mah falan? Ne dediğimi anlamıyor musun? Konu dışı bölümü teknolojik konular içermiyor diyorum, ben gidip Site hakkında bölümüne bana telefon önerin desem doğru olur mu?:
Tamam Da Bu Da Konunun Gereksiz Olduğunu Göstermiyor. Konuma Ve Bana Hakaret Gibi Bir Şey Konuya Gereksiz Demek. Mesaj Kastığımı Düşünen Varsa Forumdaki Yazılarıma Bakabilir. Maxicep'i Seviyorum Ama Bu Olmadı. @Admin
Anlatmak istediğiniz olaylar kısmına kesinlikle katılıyorum. Ki konuyu okursanız bir olay anlattım ve içinde teknoloji geçmiyor. Bir bilgisayarcının attığı kazığı anlattım. Hala konumun neden gereksiz bölümüne taşınmasini merak ediyorum. Başka bölüm olur ama konu gereksiz değil başımdan geçen bir olay sadeceNe ah mah falan? Ne dediğimi anlamıyor musun? Konu dışı bölümü teknolojik konular içermiyor diyorum, ben gidip Site hakkında bölümüne bana telefon önerin desem doğru olur mu?
Konu Dışı
Teknolojiden biraz uzaklaşıp, maxicep üyeleri ile tartışmak istediğiniz veya anlatmak istediğiniz olaylar, görüşler. Kısaca günlük hayatın içinden kareler ...
benim çevreme hep öğrenci tayfası o yüzden ben alamıyorumayrica dipnot bende herseyinden anliyorm cevredekiler beni cagirir pc lerine bisey oldugunda hep harcligimida cebime koyarlar iyi oluyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?