ByKatre
Üye
-
Konu Sahibi
-
vitrine iki tane ekran kartı koy bi iki tane de monitör mouse tamam işte bilgisayarcısınArkadaşımın Bilgisayarı Yavaşlamıştı. Yazın Format Attım. Windows 7den Windows 8.1e Geçirdim. Tüm Driverleri Yükledim. Epey Hızlandı. Hiç Sıkıntı Yok. Arkadaş Uğraşırken Çökertmiş. Mavi Ekran Almış. Ben de Yoktum O Zaman. Götürmüş Bilgisayarcıya Fanları Da Temizlet Demiştim. Windows 7 Kurmus Fanları Temizlemiş. 60 TL Para Almış. Benim Attığım Formatı Demiş Ki. Yok Windows 7 ye Zarar Vermiş Falan. Beni Yermiş. Sadece Format Atmayı Bilen Bilgisayarcı Açıyor Ya. Sinir Oldum.Bir De 60 TL.
Arkadaşımın Bilgisayarı Yavaşlamıştı. Yazın Format Attım. Windows 7den Windows 8.1e Geçirdim. Tüm Driverleri Yükledim. Epey Hızlandı. Hiç Sıkıntı Yok. Arkadaş Uğraşırken Çökertmiş. Mavi Ekran Almış. Ben de Yoktum O Zaman. Götürmüş Bilgisayarcıya Fanları Da Temizlet Demiştim. Windows 7 Kurmus Fanları Temizlemiş. 60 TL Para Almış. Benim Attığım Formatı Demiş Ki. Yok Windows 7 ye Zarar Vermiş Falan. Beni Yermiş. Sadece Format Atmayı Bilen Bilgisayarcı Açıyor Ya. Sinir Oldum.Bir De 60 TL.
Aynen Öylevitrine iki tane ekran kartı koy bi iki tane de monitör mouse tamam işte bilgisayarcısın
Kendi Yaptığı Işi iyi Göstermek için beni yermesi ayıp ya arkadaşın yanında utandım yani. Utanmasi gereken adamBu tip işler ayağa düştü Muhammed (yorumu gönderen avcitalip)
aynen öyle ama kendini haklı çıkarmak için bu tip bahaneler uyduruyorlar ben birkaç yıl önce şirketimizin bilgisayarından evdeki bilgisayara erişmek için teamviewer kurmuştum makine ertesi gün çökmüş mü bir şey olmuş ona ben sebep olmuşum bu denli şeylerle de karşılaşılabiliyor hatta bir keresinde arkadaşa bozuk yazıcı satılmış yazıcıya virüs girdi demişler o derece (bu mesaj avcitalip tarafından gönderildi)Aynen Öyle
Kendi Yaptığı Işi iyi Göstermek için beni yermesi ayıp ya arkadaşın yanında utandım yani. Utanmasi gereken adam
leptobu sökse anlarım ona bile 45-50 lira alıyorlar,win7 tamam daha sade ama daha kullanışlı kesinlikle değil 8.1 öttürüraynen öyle millet windows 10 a gececek daha windows 7 bağımlılığı anlamıyorum bilgisayarcıları anlamayanlara kakalıyorlar iste. iki vida söküp temizlemek 60 lira vay be ayıp ya
Aynen Gerçi Windowsu Da Bıraktım Ben Ama Yine De Windows 7 Artık Kullanılmaz Kanımca
hangi il orası ya burda yarım tavuk döner ayran 3 tl
Benim de bilgisayarım çok toz tutmuş. Artık sıkıldım parası neyse vereceğim temizlesinler diye ama güvenemiyorum. Önemli parçalar var. Zarar verirler.
Ram'den daha önemli parçalarım var. 8 gb ram'i çalsalar ne olurBen ramleri falan çalarlar diye tırsıyorum her aldığımda rami kontrol ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?