Bilgisayar toplama yardım

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf1998x

Üye
önemli değil birde yakında mantle destekli oyunlar çıkıcak bu karttada mantle özelliği var galiba yada güncelleme gelicekti tam bilmiyorum mantle destekli oyunlarda çok iyi performans vericek :)

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ekran kartı fiyatına göre gayet başarılı ve yaklaşık olarak nVidia GTX 670 ile aynı performansı verir ve psu eğer ileride crossfire yapacak iseniz power supplyı wattını biraz artırmalısınız bence simdiden 750 wattlık bir psu alın ileriki zamanda update yapacağınızda sıkıntı çekmessiniz
ve anakarta gelirsek tek sıkıntı var oda SATA 3 portu yok bu büyük bir performans kaybına yol aça çünkü sistemim üzerinde olduğu hafıza ne kadar hızlı ise sistem o kadar hızlı çalışır belki alacağınız hdd sata 2 olabilir ama belki ileride yetmeyebilir ve yeni bir hdd ve ya ssd alırsanız zarar edersiniz

yusuf1998x

Üye
zaten arkadaşın elinde anakart var anakart almıyıcakmış birde sata2 olması yeter sata3 le aşırı bir performans farkları yok ssd dersek o ayrı bişey. Hdd ler hemen hemen hızları yakın.

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Alacaklarım

yusuf1998x

Üye
gayet iyi harddiskinizde gayet yeterli :)

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Şu parayı bulsam bi :D 200tl kaldı. Komple sökçem kasayı :) temizlicem süper olcak inşallah

yusuf1998x

Üye
heveslisin :) seçimlerin güzel hayırlısı olsun

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Saolun Yusuf bey

yusuf1998x

Üye
rica ederim

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar aldım power ekran kartı ve evo 212 yi 10 numara 5 yıldız. Fakat tek sorunum var far cry3 oynarken ekran kitleniyo kitlenme sesi çıkıyor. Restart atıyor. Internette araştırdım genel sorun dediler ama?

yusuf1998x

Üye
ekran kartı sıcaktır diyicemde ekran kartının ısınması biraz zor . Ramleri kontrol et ısı değerlerine bak

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi normal hiç bir sıkıntı yok.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ikiside güzeldir yeterlidir seni 4 5 sene çok rahat götürür sıkıntısız