Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

altinelmas

altinelmas

Üye
samsung i8910 a denedim olmadı ilk programı yükledikten sonra kendiliğinden başlamadı programların içerisinde de görünmüyor

----------Eklendi @ 17:28:26 ---------- Yazıldı @ 17:27:30 ----------

bildiğiniz gibi i 8910 hd samsung un s60v5 yüklü olan modelidir

Tracy35

Tracy35

Üye
wallayı bravoo 5800 vardı çok hecklıyoodum bıkmıştım n8 heçlemek istemıyoodum bu progam sayesınde hıç orjınalını bozmadan telefonumu hecledım gerçekten bravoo 5 dk bıle almıyor bunu yapmak :D çok teşekurler herkeze tevsıye edıyorum

• Beğen
Tepkiler: Sensation

turkucu10

Üye
teşekkürler satioda denedim oldu

• Beğen

skyyoung

Üye
c5-03 te RomPatcherPlus_3.1.sisx yüklemiyor sertifika hatası veriyor

berkybb

Üye
bu hack olayini nasil eski haline dondurcez cunku nokia store her uygulama icn sertifika uyarisi werio we telde donmalar basladi

hakan_maxicep

hakan_maxicep

Üye
kardes cok sagol emege saygılar verdigin yontem ise yaradı tel n97 mini. TESEKKURLER

• Beğen
Cane®

Cane®

Üye
n8 belle basarılı.(zaten hack lı demeyın myexplorer ve xplore da dosyalar gorunmuyor normalde)

• Beğen

yugiyami

Üye
Kardeş allah senden razı olsun harika birşey sertifika derdinden kurtuldum bende n8 i boşa aldım diyordum yeni yeni şeyleri görünce daha çok sevmeye başladım eline koluna sağlık devamı bekleriz....:D

• Beğen

55lim

Üye
bır kez daha tsk arkadaşın n95 8gb da tamam

• Beğen
dingil34,5

dingil34,5

Üye
ya bişey yazmadan enter product keyde ok denmiyo :S

vampireq

Üye
kardeş bide samsung olanı için yapsanız umu hacki olmazmı

roland200

Üye
5800 Express Müzik. mükemmel bir şekilde başarılı bir şekilde oldu.
eline,koluna,bileğine,klavyene, ve yüreğine sağlık kardeşim.
ALLAH razı olsun senden. telefonu alalı 2 ay oldu sertifika olmadığı için kafayı yemek üzereyken sen yetiştin imdadıma.
helal olsun sana.

sevgiler, saygılar, selamlar..............

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler

• Beğen
diikey_1907

diikey_1907

Üye
kardeşim şimdiye kadar gördüğüm en kolay ve en garanti yöntem buydu ellerine sağlık sağol varol

• Beğen

vampireq

Üye
biri bana yardım etse samsung i8910 hd telefonum var napmam lasım

jaregi

Üye
Gece evde deneyeceğim. Bu arada C5-03'te yapamayanlar olmuş. Bende de C5-03 var. Bakalım olacak mı.. Ulan sırf şu, mesajları, galeriyi fln şifreleme yüzünden uğraşıyorum ha şu sertifika işiyle. Yoksa bu kadar zahmetli şeylerle uğraşmaya değmez :)

Paylaşım için sağolun arkadaşlar, deneyimlerimi yazacağım yarına kadar :)

samikaraca

Üye
E-7, n-8 başarılı bir şekilde hacklendi... Yöntem çok güzel teşekkür ederim.

• Beğen

akesinti42

Üye
şimdiye kadar çok uğraştım sonunda maxi cep te buldum satio da denenmıstır arkadaşlar.emeğine sağlık usta çok çok sağolasin Sensation kardeş aspalt 6 satio da çalışmadı buna bi önerin varmı hd oyun oynayamam demi ben bu satio da yada en azından sensörlü bi oyun tavsiyen nedir

waswar

waswar

Üye
hacki bu kadar kolay hale getirdiğin için ne kadar teşekkür etsem az ağlıcam şimdi mutluluktan :D

vampireq

Üye
arkadaşlar biri bana yardım edebilirmi lütfen ya telefonum samsung i8910 omnia hd bi insan lütfen yardım etsin telefonu hackleyemedim

Üst Alt