internet olmadan olmaz kardeş internet şartYaa lütfen yardm edin nokia E71 kullanıyorm bulunduğum semtte net kullanan yok dolayısyla da wifi seçince ağ bulunamdı diyor artı normal wap falan seçince kntr olmadığı için öyle bekliyor ve ben buraya gelince ((( 3."Enter your product " yazısı ekranınıhiç ellemeden Ok deyin. ))) ok falan diyemiyorm ok yok ama cancel yazısı var ona tıklayınca da programdan çıkıyor lütfen yardm
internet bağlantını kontrol etenter product e dokunmadan ok de diyosunda bende ok yok napcam
Arkadaslar acelemi acele bi cevap ıstıyorum yetkili kişiden...
Ben telefonu daha alalyı 3 ay oldu sımdı unsigned programlarını yuklmeek ıstıyorum onun ıcınde haclemem gherekıyor bu yolla hacklıyecem ama heckleyınce garantısı gıdecek. Geri denus yolu varmı bu ısın kesin olacak ama yaanı kvk ya goturdummu ben bu telefonu alamam demıyecek bı cozum..
Yani sunu demek ıstıyorum ben telefonu hacklersem gerı eskı halıne getirebilrimöiyim nasılll???? acele soyleyın yapmam laızm suan
o nasıl oldu ya anlamadım ama fresigner programı yükle onunla sertifikala bu yolla bazı programlarda sertifikalanıyo ama onunda signed olanini bul sitede vardı olursa bak olmazsa başka yerden bul önce umunokıa programını yüklemen lazım cevap yaz kardeş olacakmı bizde faydalanmış oluruz .programın kullanımı sitede açıklanmışkardeş UMUNokia'yı kurarken sertifika hatası veriyor. Ona naapcaz?? N78..
ben yükledim ama oyunların sesi müziklerle karışıyor nasıl olacak bi çözüm bilen varmınokia n8 symbian anna sürüm 024.001 başarılı![]()