Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
ltn53
Üye
ınstall server yeşil olmadı fakat diğeri yeşil oldu
fat312
Üye
çok sağol da 5800 da işledi n73te işlemedi neden olabilir
partner352
Üye
çok teşekkür ederim. nokia x6 sürüm v 32.0.002 son güncelleme 14.09.2011
astenov
Üye
cvp yazan yok muu ?? telim 5800 umuyu kurdum başarıyla denilenleri aynen yaptım ama rom patcher' i kuramadım sertifika hatası verdiii ! ! ! napacağğımmmm ?? lütfen yardımm !
mavera18
Üye
türkçemi herşey ingilzice kullanamıyorum ve ing kulanmayı sevmiyorumda.. türkçemi ???
peki herşey türkçemi türkçe ise yapacamda.. telefonu alalı 1ay oldu sorun çıkardı hafıza boş olmasına ragmen c den bişeyler silin hafıza dolu diyo ama cdede bişey yok... .... cwf atmanın zamanı geldi.. türkçe ise süper olur ... türkçemi ??????
li43
Üye
arkadasım RomPatcherPlus_3.1.sisx bu eklen ti çalışmıyor
cvp yazan yok muu ?? telim 5800 umuyu kurdum başarıyla denilenleri aynen yaptım ama rom patcher' i kuramadım sertifika hatası verdiii ! ! ! napacağğımmmm ?? lütfen yardımm !
peki herşey türkçemi türkçe ise yapacamda.. telefonu alalı 1ay oldu sorun çıkardı hafıza boş olmasına ragmen c den bişeyler silin hafıza dolu diyo ama cdede bişey yok... .... cwf atmanın zamanı geldi.. türkçe ise süper olur ... türkçemi ??????
kardeş sertifika hatasını nasıl düzelteyim ki ben umuyu kurdum gerisi gelmiyorr 5800 da yapanlar yazabilir mi ????
ceydonmez
Üye
harbi harbi işe yaradı ya.
musabk
Üye
benim nokia E6 da olmadı. Şifre istediği kısım hiç gelmedi dostum. Emeğine sağlık yinede; yapanlar varmış
beyin
Üye
bende c5-03 var "UMU*Hack.sisx" programını kurdum işlemleri sırayla yapıp kaldırdım sonra "RomPatcherPlus_3.1.sisx" programını kurarken sertifika hatası verdi. Yardımcı olursanız sevinirim...
sesko86
Üye
arkadaslar mesela telefonu hackledim diyelim yarin bozuldugu zaman garanti kapsamina girer mi tel yani teli hackleyince garanti iptal olur mu?
fatih54102
Üye
oldu saol c6
Elmir584
Üye
c5 de denedim yuklemeler tamamdir ama tel hacklenmiyo sadece yukleme zamani imzalamaya ihtiyac yok. Tesekkuller calisma icin
tusubasa
Üye
enter your product cancel var okey yok nasıl okey dicez okey yok sadece cancel var olmuyor nasıl test edilmiş n95 8gb ta n95 8gb v11
buqra13
Üye
Nokia C5-03 Son Güncellemeler yaptım V20 Yani Bu şekilde ARkadaşın dedği gibi yaptım Çok güzel şekilde istediğim uygulamayı Kuruyorum Saol kardeş
nazif41
Üye
kardeş aynen yaptık ama hadi bakalım hayırlısı
ishak12
Üye
kardeş kaç gündür iflahım kesildi sinirden,Allah razı olsun ,bi de türkçesini yükleyebilsem tam olacak
ustam şuan şoktayım ....... telefonum 5800 2 yıldır kullanıyorum denemediğim yol yöntem kalmadı ama beceremedim .... fakat bu sabah bu yazını bu güzel anlatışı görünce denedim eksiksiz dediklerini yerine getirdim en ufak yerde takılmadan kelimesi kelimesine uyguladım .... 2 adet unsigned programı yükledim ve 2 yıldır uğraştığım ama bir türlü beceremediğim sertifika hack olayını sayende çözdüm ..... sana ne kadar teşekkür etsem azdır emeğine yüreğine sağlık.......