Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
FGFC820
Üye
Kardeşim şimdi ben de denemeye çalışıyorum bu 7-ci şık bir az geçmi geliyor? halen bekliyorum
Kardeşim ben 2 kere denedim ama 7-ci şık geldiğinde telefon donup kalıyor öylece) hiç bir şey çalışmıyor bateriyi söküp takıyorum sonra çalışıyor(( bu arada bende tel N73
atakantan
Üye
5800 yukledim işe yarar insallah bir deniyeyim bakalım emeginize sahlık
kartal3x
Üye
c6-01 işlem tamam
djzeki9
Üye
teşekkür ederim arkadaşım n73 me düz kasa 4.0839.2.01
burakfbz
Üye
rom patcher da sertifika hatası uygulama sağlayıcısı ile görüşün dio? ne ayak hacı uygulamar sertifika hatası vermesin die yüklemeye çalştğmz program sertifika hatası verio?
mukoline
Üye
arkadasim by anna nedir anlamadim gitti bende c6-01 var yazilim attim her yer ingilizce oldu sitede yazilan bazi seyleri anlamiyorum saygilar herkese....
arkadasim by anna nedir anlamadim gitti bende c6-01 var yazilim attim her yer ingilizce oldu sitede yazilan bazi seyleri anlamiyorum saygilar herkese....