Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

FGFC820

FGFC820

Üye
Kardeşim şimdi ben de denemeye çalışıyorum bu 7-ci şık bir az geçmi geliyor? halen bekliyorum

cemal344

Üye
siz harikasınız çok teşekkür ederim. sonunda oldu anna yüklü c7 tel hacklandi oh bee.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

sadecerock

Üye
6700 slide RM-577 firmware 32.5: Çalışıyor. Teşekkürler.

• Beğen
FGFC820

FGFC820

Üye
or.
Hayır hemen geliyor.
Kardeşim ben 2 kere denedim ama 7-ci şık geldiğinde telefon donup kalıyor öylece) hiç bir şey çalışmıyor bateriyi söküp takıyorum sonra çalışıyor(( bu arada bende tel N73

atakantan

atakantan

Üye
5800 yukledim işe yarar insallah bir deniyeyim bakalım emeginize sahlık

• Beğen
kartal3x

kartal3x

Üye
c6-01 işlem tamam

• Beğen
djzeki9

djzeki9

Üye
teşekkür ederim arkadaşım n73 me düz kasa 4.0839.2.01

• Beğen

burakfbz

Üye
rom patcher da sertifika hatası uygulama sağlayıcısı ile görüşün dio? ne ayak hacı uygulamar sertifika hatası vermesin die yüklemeye çalştğmz program sertifika hatası verio? :)

mukoline

mukoline

Üye
arkadasim by anna nedir anlamadim gitti bende c6-01 var yazilim attim her yer ingilizce oldu sitede yazilan bazi seyleri anlamiyorum saygilar herkese....

STaT!C

STaT!C

Üye
arkadasim by anna nedir anlamadim gitti bende c6-01 var yazilim attim her yer ingilizce oldu sitede yazilan bazi seyleri anlamiyorum saygilar herkese....

Telefonun yurtdışı çıkışlıdır. Türkçe yazılım dosyalarıyla phoenix ile flashla

tycoon_gs

Üye
n8 anna 24.1 mükemmel sonuç. Teşekkürler

• Beğen
Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
program çok iyi tamamen hacliyo bendeki 5230 gayet güzel oldu :) istedim tema effekt lerini yükleyebildim sonunda :d

• Beğen
mukoline

mukoline

Üye
ışte Türk beyni ışte Türk zekası ve sonuç başarı başarı C6-01 24.001 ok usta emeğine sağlık teşekkürler

• Beğen

astenov

Üye
olmadı bende ilk etapta umuyu başarıyla hallettm 2. Etapta rom pacthı yuklemede sorun oldu sertifika hatası verdi yuklemedi napacm ?

tuncay89

Üye
slm tel hack en kolay s60v5 zaten yauv

Uqur5445

Üye
bendede olmustu umuyu 3 kere sıldım kurdum olmadı dıyodum sonra umuda bıyere reset atıyon ya empty 3 kere actm baktım oldu :)

BeaTFirsT

Üye
teşekkürler......

ltn53

Üye
e71de şimdi denedim hackin başarılı olduğunu nasıl anlarım ??

Symbianist

Symbianist

Üye
Rompatcherdaki o 2 şey yeşil tik işareti oluyorsa basınca. Hack başarılı demektir.

Üst Alt