Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
pascal1
Üye
teşekkürler hocam
henry14fb
Üye
usta helal olsun çalıştı tel biraz yavaşladı ama olsun çok saol
c6-01 anna kullanıcıları rahatlıkla kullanabilirsiniz
COESTO
Üye
ben denedim de password kısmından hemen önce yani password sormadan dondu... tel n95
furkitare
Üye
allah ne muradın varsa versin
bluegirl4ever
Üye
E71'de Adımları takip edip, uyguladım, hiçbir sorunla karşılaşmadım ama hala sertifika sorunu vermeye devam ediyor. 2 programı da telefon hafızasına kaydetmiştim. Bundan dolayı olabilir mi?
taha394
Üye
teşekkürler e72 0.54 de çalışır inşallah. çalışırmı ?
Efe Takmaz
Üye
Bende herşeyi sorunsuz kurdum tel hafızasına fakat rom patch açınca no data yazzıyor bu instalserver.exe dosyasını nereye atacağız acaba
rom patcher plus kurdum sonra kaldırdım installerserver indirdim c de kök dizine attım tekrar rom pathter plus kurmaya çalıştım sertifika hatası verdi abicim şunu installer server filan detaylı anlatsan olmazmı sana zahmet bilen var bilmeyen var sana zahmet telim e72 v71.004 versiyonu
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
anlatıldığı gibi yaptın mı? ben yaptım hiç bir sorun çıkmadı unsigned dosyalarını sorunsuzca yüklüyorum
Efe Takmaz
Üye
evet yaptımda bu installerserver dosyasını nereye atacağım.?
Allahını seven lütfen çok rica ediyorum biri bana detaylı yardım etsin telim nokia e72 versiyonu 71.004 yaklaşık 3 aydır denemediğim kalmadı bi türlü hac yapamadım bu formülle hemen hemen herkes bu hack olayını başarmışken yardımlarınızla bende başaranlar arasına dahil olayım.
rumuzozi
Üye
rom patcher telefon açılışında otomatik çalışacak şekilde ayarlarsanız pilin bekleme süresi neredeyse yarı yarıya azalyor (6700s telefon için 70 versiyon)...Dikkatinize sunarım
bseran
Üye
dostum n86 8mp de olurmu ne yaptım ne ettim bi türlü hacklıyamadım şu teli bi yardımcı olursan sevinirim
tastanbekır44
Üye
saolasın kardes ben vıvazu5i ye denedik oldu emegıne saglık...
gobbels
Üye
denedim oldu fakat telefon acayip yavaşladı yok mudur bir çaresi ??
nazif41
Üye
C6-00 dada denenmiştir sonuç
bilaldurmus
Üye
usta allah razı olsun 5 gündür benim n95 i hacklemek için uğraşıordum çalıştı emeğine sağlık
barbata
Üye
n8 anna ok, teşekkürler
TSunami061
Üye
kardes benim tel c5-03 20.0.024 sürümünde. enter your product kısmında sadece cancel var ok yok. bi yardım edermisin lütfen cok zamandır ugrasıyorumda
ne product tu kardeş sen hack mı yapıyorsun yazılımmı
ihsanca
Üye
5800 DA RomPatcherPlus_3.1.sisx dosyasını önce setifika hatası verdi yüklemedi , sertifikaladım kurmaya çalıştım güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı içerik yüklenemez dedi.
rewshenbir1
Üye
nokia c5-03 20.24 son version da bile işe yaradı teşekürler arkadaşlar bu super oldu hakkatten