Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
Poibos_Apollon
Üye
teşekkürler dostum eline sağlık çok işime yaradı NOT:Yüklemeyen kalmasın kaçırmayın bu fırsatı derim
zna
Üye
hala deniyorum n93te olmuyor. sertifikalı küfürler etmeye devam ediyor telefoncuğum. yardım edecek arkadaşlar bekliyorum
u_cosar
Üye
Allah razı olsun C6-01 de denedim olumlu sonuç aldım teşekkür ederim
artvinlee
Üye
telefonum N8 Anna 24.001 yüklü
gayet güzel çalışıyor
ellerine sağlık allah senden razı olsun )
koc61
Üye
bu yaptığınızın acizlikten başka bir sebebi yok!
boyabatlı
Üye
Zaten bu nokia yı bırakacam android şarzı iyi gitse
erhanmehmet
Üye
Allah oldu be oldu e72 son versiyon anlatılanların hepsini yaptım oldu allah razı olsun
aromil
Üye
Peki sevgili arkadaşım mutlaka virus programı gerekiyor mu? Ben tlfnuma hiç virüs prog yüklemedim. Açıkçası ne yükleyeceğimi nereden ve nasıl yapacağımı da bilmiyoru. 5800 2 yıldır kullanıyorum fakat ovi haricinde hiçbir programı tlfnuma kuramadım. Biraz da yaşlıyım sanırım(39) 2 deneyip olmuyor deyip bırakıyorum.
Fakat siz öyle güzel anlatmışsınız ki hemen uygulayasım geldi ancak işte vir.programı şar galiba
c5-03 te ilk denemede oldu aradan 5 10 saat geçti yine sertifika istiyor :/birde rompatcherı açınca no data diyor ne den olabilir
aromil
Üye
Ben bile yapıp kullanabiliyorsam herkes yapar
Teşekkürler kardeşim. 5800 a anlattığın adımları takip ederek yükledim oldu. Şimdi kullanmak istediğim 1-2 şey vardı, onları da kurdum çalıştı
Emeğine fikrine sağlık.
Edit: Önceki postum geçersizdir... Sorun yoktur.
anılbaran
Üye
arkadaslar bu arada ısteyen hafıza kartına kurabılır bız e72 ye oyle yaptık bı sorun yok
lord1902
Üye
Hafıza kartına kurunca. c dki private klasörune erişılmyo
anılbaran
Üye
yoo hafıza kartına kurduk bızzat ben erıstım
mustimusti
Üye
installerserver'i uygulayın (eğer kırmızı çarpı varsa sorun yoktur) demıssınız bende kırmızı olmuyor herseyı dogru yaptım deflarca tekrarladım ama olmadı
installerserver'i uygulayın (eğer kırmızı çarpı varsa sorun yoktur) demıssınız bende kırmızı olmuyor herseyı dogru yaptım deflarca tekrarladım ama olmadı
Öncelikle eline saglık arkadaşım 3 tür aynı post u kopyala yapıştır yapıyorum acaba bende oluşan hatanın bi çözümü varmıdır karantina yı seçince telefon menüsüne atıyor program telefonum 5530 xm
Öncelikle eline saglık arkadaşım 3 tür aynı post u kopyala yapıştır yapıyorum acaba bende oluşan hatanın bi çözümü varmıdır karantina yı seçince telefon menüsüne atıyor program telefonum 5530 xm