Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

seedat641

seedat641

Üye
c7.00 - 024.001 sürüm kurulum tamamlandı ve işe yarıyor. teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
ben varya seni yardan allaha kurban olurum kardeşim eline koluna sağlık valla n8 i aldığımdan beri bir sertifika alamadım ama sen varya hızır gibi yetiştin allah razı olsun :tşk::alkis:tşk:

• Beğen
adam4545

adam4545

Üye
kardeşim eline koluna sağlık dün akşamdan sabaha kadar denemediğim program kalmadı. pcden olmuyo telfn programlarıda yine sertifika istiyo kardeşim senin anlatımın harika eline sağlık.

• Beğen
HakaN-06

HakaN-06

Üye
tek kelime ile harikasın

• Beğen

bilal1993arikan

Üye
5800 v5.2 de işe yarıyo

• Beğen
kafter

kafter

Üye
elinize sağlık hocam c7 de çalışıyor çok iyi oldu.

• Beğen
ali0503

ali0503

Üye
Sağol kardes en basit sertifika almadan yapilan telefon hack işlemi eline yüreğine sağlık teşekkürler kardeş.

• Beğen
ciwan__47

ciwan__47

Üye
saolun saolun saolun teşkler yupiiii coook sevindim........... oldu walla ne kadaa tsk etsem boştur... C7-00 Anna oldu... :))):tşk::tşk::tşk::tşk::tşk:

akif922

Üye
Telefonum 5530 xm Options'a basın, Anti-Virus'ü seçin.
Quarantine'ya tıklayın. diyince programdan menüye atıyor.Bir türlü yapamadım tel hafızasınada kurdum hafıza kartınada yinede olmadı telefonu kapatım açtım yinede olmadı :(

crackerteam

Üye
Nokia E6-00 da denenmiştir;neredeyse tüm unsigned uygulamaları yüklemeye başladım:)piyasada 6-7 yöntemden en az uğraştırıcı ve en hızlı olanı;tşklerrr

• Beğen
harita02

harita02

Üye
Sertifikasız-Flashsız En Basit ve Sorunsuz Hackleme

1. Eklentiden uyumlu "UMU*Hack.sisx" uygulamasını telefonunuza yükleyin. Yükledikten sonra uygulama otomatik olarak başlamazsa siz uygulamayı başlatın.
  2. Açılışta "Connecting to the internet may be chargeable. Continue?" yazısına Yes deyin ve erişim noktasını seçin (WiFi kullanabilirsiniz).
  3. "Enter your product " yazısı ekranını hiç ellemeden Ok deyin.
  4. "Licence Details" yazısı ekranı geldikten sonra Accept deyin.
  5. "For your information" yazısı gelince Evet'i seçin.
  6. "Protection mode" yazısı gelince Hayır'ı seçin, sonra Tamam'ı seçin.
  7. "Setup Password" yazısı gelince Ok'u seçin, "Enter new password to continue" yazısı gelince 123 girin ve Ok deyin, "Re-enter new password to confirm" yazısı gelince tekrar 123 girin ve Ok deyin.
  8. Options'a basın, Anti-Virus'ü seçin.
  9. Quarantine'ya tıklayın.
  10. Sırasıyla Options - Restore - Evet'e basın.
  11. Sırasıyla Back - Home - Exit'e basın - UMU Mobile Security uygulamasını telefondan kaldırın.
  12. Kaldırma sırasında "Enter password to continue" yazısına 123 girin ve Ok deyin.
  13. Eklentiden RomPatcherPlus_3.1.sisx uygulamasını yükleyin - Uygulamayı açın - Open4all yamasını uygulayın - Artık tüm klasörlere tam olarak erişebilirsiniz.
  14. installerserver'i uygulayın (eğer kırmızı çarpı varsa sorun yoktur). - Artık her uygulamayı imzalamadan kurmanın keyfine bakın...
NOT: Deneyipte olumlu veya olumsuz sonuç alanların yorumlarını (telefon ve sürüm belirterek) bekliyorum.

Test Edilen Telefonlar: N8(Symbian Anna), C7(Symbian Anna), C6-01(Symbian Anna), E6, N97, X6, C6, C5-03, 5800, E72, 6700s(v71.004), N95 8GB (35.0.001), N86(v30.009)

gerçekten çok şaşırdım böyle bir uygulamaya n8 anna da yükledim ve hatasız yüklendi. Ellerine ve aklına saglık çok iyi oldu bu gerçekten sertifika derdinden opda adan aylarca beklemekten kurtardın. çok sagol çalışmaların devamını dilerim...

• Beğen

lord1902

Üye
Bu arada opda ya verdigimiz IMEI noları nolck. Ben gecen sene mart 2013 e kadar geçerli sertifıka almıstım.

watercity

watercity

Üye
sen bir tanesin :) telefonu aldıgımdan beri ugras ugras hackleyemedim şurda 2 dk da yaptım fakat installserver kısmında tıkladıgımda bi tik işareti çıktı sonra unsigned biuygulama yükledim ama daha önce yüklenmeyen olmuşmudur hocam

lord1902

Üye
nokıa c6-00 airties modeme baglanmıyo sorun bundan mı kaynaklanıyor

yelerkan

yelerkan

Üye
kardeşim benim ya.. helal olsun.. çok teşekkür ederim. telefonum c6-01 ve sayende telefonu hackledim. okuyan arkadaşlara da aynen söylüyorum. verilen bilgileri sırası ile yapıldığında hackleme tamam. tekrar teşekkürler.. :)

• Beğen
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
Allah razı olsun kardeş . bizi bu sertifika belasından kurtardın. :good:

• Beğen

aykut831

Üye
Teşekkür ederim....

• Beğen
ismetdurba

ismetdurba

Üye
Vay anasını güzel bişey bu hack

----------Eklendi @ 18:59:02 ---------- Yazıldı @ 18:56:09 ----------

Vay be güzel bişey bu hack her cebe lazım arkadaşa teşekkürler emek var bu ışte açıklamaları orjinal süpersin tel 5800 başarılı

• Beğen

cenin01

Üye
off ya sonunda kurtuldum sertifika sitesi aramaktan. gerçekten çok teşekkür ederim

• Beğen

zna

Üye
kardeşim şu an n93te deniyorum. inşallah olur... bu tel beni sinir hastası etti

----------Eklendi @ 20:03:20 ---------- Yazıldı @ 20:01:59 ----------

"sertifika hatası. uygulama sağlayıcısı ile görüşün" dedi foursquare uygulaması için.telefonu kapatıp açıp deneyeceğim bir de.
ya herkeste olmuş bende neden olmuyor. deli olacağım

edit4: olmuyor. n93'te. hala sertifika hatası devam ediyor. ne yapsam kaldıramadım. en baştan deneyeceğim yapmayı. yine olmazsa bir fikri olan var mı?
internet bağlantım var. product çıktı yani o konuda bir sorun yok. anlatımın tamamını eksiksiz yaptım. ikinci programda "add auto"lar "remove" a dönüştü mü diye bir kaç kez kontrol ettim. telefonu 2 kez kapatıp açtım. umu'yu da kaldırdım. nerede yanlış yapıyorum

Üst Alt