Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
Symbianist
Üye
rica ederim dene bakalım
hakann09
Üye
teşekkürler c6-01 uyguladım oldu..
fatih254
Üye
N86v30 Tamadır. Teşekkür ederim
Uqur5445
Üye
rompatch a sertifıka hata werıyo
lord1902
Üye
Nokıa C6-00, hafıza kartına yukledim. 2 side suan yeşil. Dosyalara esıremym ama programları yukluyeblym. Sorunsuz
suat1111
Üye
n8 de züper
cetvel111
Üye
arkadaşım Allah senden razı olsun.o kadar uğraşmıştım.senin sayende sertifika derdinden kurtuldum.sağol.
N8 orjinal türkçe ANNA yüklü telefonuma sorunsuz kurdum ve çalıştı.Verdiğin örnek unsigned uygulama linkini de sorunsuz telefonuma kurdum.Üstad,çok teşekkürler.
başta bende de aynı sorun oldu internet bağlantısı yüzünden o durum meydana geliyor yani internete bağlanıp oraya kod alması lazım ama bağlanamazsa alamıyor boş oluyor orası.
dediğin doğruymuş dostum sağolasın net bağlantısı olunca oldu
N95 8GB'ta de denenmiştir çok teşekkürler ne zamandır uğraşıyorum
hiçbirşey yükleyememiştim.
Uqur5445
Üye
beyler netimde war umuyu yapıyorum rom u yuk lerken hata werdı bende baska rom yuk ledim ama olmadı
lord1902
Üye
Freesgner i sılıym mı. ? Ben karta yukledm. Operator yazısı programınıda yukledm sorunsuz. Ayrıca c.ınstall den xclear 5 mb alan kazandrdı