akyol1625
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lg g4'ün 2k ekran yüzünden şarj,performans ve ısınma gibi sorunları var diye biliyorum.Paralel ithalat LG G4 tabiki de.Şu anda sıfırı 1200 civarında zaten
Marshmallow güncellemesi şarjı biraz etkiliyor. Lollipop üzerinde gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Mobil veri üzerinden online oyun oynayıp bir de aynı anda şarj etmeye kalkarsanız her telefon ısınır. Ekranı gerçekten çok canlı. Kamerası zaten ayrı birşey. DSLR makine alternatifi diyebilirim. Normal kullanımda şarjı bir günü çıkartıyor. Beni şu ana kadar yarı yolda bırakmadı hiç.Lg g4'ün 2k ekran yüzünden şarj,performans ve ısınma gibi sorunları var diye biliyorum.
SAmsung serisinin alınabilecek tek telefonu S6 edge+ onun da fiyatı 2000 civarında ikinci elGalaxy s6 alınabilir
Kardeşim g4 kullaniyorsan bir kaç soru sorabilir miyimMarshmallow güncellemesi şarjı biraz etkiliyor. Lollipop üzerinde gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Mobil veri üzerinden online oyun oynayıp bir de aynı anda şarj etmeye kalkarsanız her telefon ısınır. Ekranı gerçekten çok canlı. Kamerası zaten ayrı birşey. DSLR makine alternatifi diyebilirim. Normal kullanımda şarjı bir günü çıkartıyor. Beni şu ana kadar yarı yolda bırakmadı hiç.
4 aydır G4 kullanıyorum.Öncesinde de uzun süre Lumia kullandım.Aklına takılan ne varsa sorabilirsinKardeşim g4 kullaniyorsan bir kaç soru sorabilir miyim
Dur g4 u geçelim hangi luamiyi kullandin4 aydır G4 kullanıyorum.Öncesinde de uzun süre Lumia kullandım.Aklına takılan ne varsa sorabilirsin
Bir yıl 1020 altı ay 830. Geçici olarakta 525 625 925 kısa süreliğine kullandım aradaDur g4 u geçelim hangi luamiyi kullandin
830 nasılBir yıl 1020 altı ay 830. Geçici olarakta 525 625 925 kısa süreliğine kullandım arada
N70-73-95-96-97- N8 N9 - 808PW L1020 L830 G4 Arada geçici kullandıklarım da var tabi
Kendim şuan birincil telefon olarak kullanıyorum şuan için bir sıkıntı yaşamadık tavsiye ederim.830 nasıl
Bin liraya değer mi
EyvAllah kardeşim şey oluyor mu mesela whatsapta sürdürülüyor yazısı çıkıyor muKendim şuan birincil telefon olarak kullanıyorum şuan için bir sıkıntı yaşamadık tavsiye ederim.
Şöyle söyleyeyim, 8.1' de 0,5 ms gibi pek farkedilmeyecek sekilde bekletiyor. Ama 10, da direk aciliyoir. Zaten WhatSapp su an w10 icin yeniden WhatSapp uygulamasi yaziyor. O yuzden aklanda soru isareti kalmasinEyvAllah kardeşim şey oluyor mu mesela whatsapta sürdürülüyor yazısı çıkıyor mu
EyvAllah kardeşim saolasinŞöyle söyleyeyim, 8.1' de 0,5 ms gibi pek farkedilmeyecek sekilde bekletiyor. Ama 10, da direk aciliyoir. Zaten WhatSapp su an w10 icin yeniden WhatSapp uygulamasi yaziyor. O yuzden aklanda soru isareti kalmasin
Hepsiburadada 600 lira şu an inşAllah yükselmezŞöyle söyleyeyim, 8.1' de 0,5 ms gibi pek farkedilmeyecek sekilde bekletiyor. Ama 10, da direk aciliyoir. Zaten WhatSapp su an w10 icin yeniden WhatSapp uygulamasi yaziyor. O yuzden aklanda soru isareti kalmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?