XperiaNeoV
Üye
-
Konu Sahibi
-
Okula gitme uğrama ihtimalin var mı?arkadaşlar merhaba
12 sınıf öğrencisiyim ve okulda bi kizdan hoslaniyorum fakat kiz 11. sınıf şimdiye kadar bir sorun yok. fakat şuan okullar kapanana kadar raporluyum ve kızı gormuyorum. yaklaşık 1.5 ay once beni twitterdan beni takip etmiş benim hesap kilitli oldugu icin gecen hafta gördüm ve onayladim kimim olduguna baktım ve o kız oldugunu öğrendim. kızla hic bir muhabbetim yok. ben kıza nasil çıkma teklifi edebilirim. telefon numarasida yok sadece twitter takiplesiyoruz. nasıl bir ortam hazirlayablirim?
Her pazaetesi gidip rapor veriyorm.Okula gitme uğrama ihtimalin var mı?
Hocam dedigim gbi muhabbetim. Neylerden muhabbet acablrm? Biraz amatorumde bu konuda.Twitter dan konuş ilerlet sonra numara iste zaten gerisi gelir
facebook adreslerimiz yk maleseftwitterden konuşma git kızın facebook hesabını ekle odan muhabbet aç
Hocam dedgm gbi bnmde onunda facebok adresi yk.facebookunu bul, durumlarına bak, hoşuna gidenleri beğen filan. sonra selam diye mesaj at, paylaştığı durumlardan bahset, konu aç. ama bunlardan önce sevgilisi olup olmadığını öğren. sana ters bir cevap atarsa sakın üzerine gitme. ama konuşabilirsen konuş sonrasını getirirsin
Her neyse bu arada post kastin helalFacebook adresi mi hesabı dicektin galiba ?
haledersin kardeşim takma kafana doğaçla yeter gerisi gelir zatenSonunda kizla bulusup konustum. Ama hoslandigimi fln soylemedim tlf nosunu fln aldim hafta sonuda biseyler yapariz die planladik. Ama pek muhabbet edemiyoruz kiz cok icine kapali
Hocam halledersin diyosn ama sanki duvara karsi konusuorm cok kisa cevaplar verio. Cimbizla aliom laflari agzndan.haledersin kardeşim takma kafana doğaçla yeter gerisi gelir zaten
bak kız içine kaplıymış kendini ondan üstün görürsen zaten hiç utanmadan sıkılmadan ne konuşacağını bilirsin önemli olan herzaman karşı taraftan daha üstün olduğunu düşünmek gerisi gelirSonunda kizla bulusup konustum. Ama hoslandigimi fln soylemedim tlf nosunu fln aldim hafta sonuda biseyler yapariz die planladik. Ama pek muhabbet edemiyoruz kiz cok icine kapali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?