Bi Dk Bi Dk Yönetici Arkadaşım Bi Gelirmisin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Bi Dk Bi Dk Yönetici Arkadaşım Bi Gelirmisin
Bişey Sorucam şimdi bak
bu bir zeka sorusu konusu : http://www.maxicep.com/konu-disi/bir-zeka-sorusu-563265.html
Buda yine benım açtığım zeka sorusu konusu : http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...lari/ibretlik-zeka-sorusu-geliinn-563374.html
Üstteki konu,konu dışında , bende oraya açtım fakat 1 saat içinde konum gereksizlere taşınmış.
Yanı hanı yıne hırgür çıkarmak yada bişey olsun ıstemıyorum fakat bunun nedenı nedir ki usttekı konu daha once verılmesıne ve kilitlenmesine rağmen(alakasız biliyorum) orda ama benım konum burda. Sırf başına İbretlik yazdım diye taşımış olamazsınız heralde.
Bi isyanım yok sadece bunu taşıyan modun taşımadakı nedenını öğrenmek istiyorum tatmın edici bi cevap bekliyorum lütfen .

• Beğen
Tepkiler: SHS

minoo

minoo

Üye
Akifcim bunları konu açarak değil de özel mesaj yoluyla da bana bildirebilirsin canım değil mi?
Madem konu açtın, söyleyeyim ben de. Farkındaysan konu dışında 3 yönetici var. Admin hariç. 3ümüz de birbirimizin eylemlerini takip edemeyiz. Senin konuna işlemi ben yapmadım. Diğer linkini verdiğin konuda cevap hemen verilmiş, cevap verildiği için de konuyu kilitledim. Sana sadece şu örneği vermek istiyorum;
http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/bu-resmin-ne-oldugunu-670-kisiden-biri-anlayabiliyor-cevap-verildi-552608.html

Mesaj sayısına bak. Yazılanların bir çoğu makara. Bu konuyu garip ve ilginç olaylar bölümüne açmıştın. Ama konu sohbete döndü. Neden senin konunun taşındığını anlatabilmişimdir umarım. Ben de konuyu görseydim aynı işlemi yapardım. Ama diğer arkadaşlarım benden önce görüp işlemi yapmış.

Bunu genel olarak söylüyorum; bulduğunuz her konuyu konu dışına açmaktan vazgeçin.

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Ya hic tatmin edici bi cevap olmadi canim simdi ben seni suclamiyorum zaten fakat o konu orda oldugu icin oraya actim.hani garip ilginclere falan tasinsa neyse anlardim ama direk gereksize.biliyorum bi cok konum saka agirlikli ama hepsi degil.anil umutun ve minoonun beni sevmedigini ve on yargili olduklarini biliyorum ama bu onlara her konumu gereksizlere tasima hakki vermez cunki onlarin kararlarina gore degil forumun kurallarina gore tasinabilir.
Tek istedigim tasiyan yoneticinin tam sebebini aciklamasi.
Tesekkurler.

• Beğen
SHS

SHS

Üye

Bunu genel olarak söylüyorum; bulduğunuz her konuyu konu dışına açmaktan vazgeçin.

bazen nereye açıcağımızı şaşırıyoruz, bazen o konunun açılacağı yer olmuyor, bazı yerlerde cevap veren yok..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
konunu ben taşıdım arkadaşım galiba garip ve ilginç olaylar bölümüne taşırken yanlışlıkla gereksizlere taşımışım cepten taşıdığım için böyle oldu sanırım şimdi düzelttim iyi forumlar kolay gelsin

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Artık yerinin bi önemi yok abi.Sağol yinede.

• Beğen

Burak

Üye
ya işte ben bundan nefret ediyorum !!!!!!

yönetime kızıp ban atıyorsunuzya,

belki siz tepkinizi gösteriyorsunuz ama değmez arkadaşlar

boş yere yönetime kızıp kendinize ban atıyorsunuz

belki farklı bir durum var bilmiyorum akif, ama eğer yönetime kızıp kendine ban attıysan

herkes hata yapabilir eğerki yönetimden arkadaslarımızın abilerimizin hata yaptıgını düşünüyorsan bunu adminlere bildirirsin dostum

eğerki adminin adaletli olmadıgını düşünüyorsan Ozan abi var ona söylersin böyleyken böyle diye.

ama ilk önce sorun yaşadıgın yöneticiyle bu durumu konuşup çözemezsen , farklı çözüm yolları araman gerekir.

lütfen boşuna kendinize ban atmayın....

• Beğen

Anıl Umut

Emekli Yönetici
.anil umutun ve minoonun beni sevmedigini ve on yargili olduklarini biliyorum ama bu onlara her konumu gereksizlere tasima hakki vermez cunki onlarin kararlarina gore degil forumun kurallarina gore tasinabilir.
Tek istedigim tasiyan yoneticinin tam sebebini aciklamasi.
Tesekkurler.

Yukarıdaki mesajdan da anlaşılacağı üzere konusunu benim taşımamama rağmen(Mehmet Abi taşımış) bana ve Pınar'a önyargılı yaklaşıyor ve hakkın yok vs ithamlarda bulunuyor.
Önyargının kimde olduğunu siz değerli üyelere bırakıyorum..
Ve açıklamamı yapıyorum;

Ben önyargılı değilim kimseye.Önyargılı biri yönetici olamaz.Fakat görüyorsunuz ki önyargılı herkes rahatça üye olabiliyor.
Senin de konunu taşırım onun da onlarında şunun da bunun da..Benim için kişi farketmez.Açılan konuya bakarım,bölüme bakarım,içeriğe bakarım.Konu sahibine bakmam.Bazen zaman olmayabiliyor,ya da gözümüzden kaçabiliyor senin açtığın türden konuları taşıyamıyoruz-unutuyoruz.sen de biliyorsun ki binlerce üye ve sadece 3 mod var orada.
Bu arada 10 günlük ban hiçbir şeyi değiştirmez.Yanlış konunu\konunuzu görürsem gerekli işlemi yaparım.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet, Burak, SHS ve 1 kişi daha
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bu konuyu açmak yerine yanlış yerde olduğunu düşündüğün konunu şikayet ederek sorgulayabilirdin ve sebebini çok daha çabuk öğrenirdin. Burası site hakkında sıkıntıları önerileri dile getirmek için açılmış bir bölüm, her konusu taşınan silinen üye buraya hesap sormak için konu açarsa vay bu bölümün haline.

Consul9

Consul9

Üye
yöneticiler de insan, hata yapabilirler;programlanmış bot değiller

• Beğen
Consul9

Consul9

Üye
bu insan değil ki zaten bot :ehe :ehe :ehe

Joker.

Joker.

Üye
bot ne oluyor ?

Uruloki

Uruloki

Üye
cs de bot var ya onun gibi kendi kendinin kralı adam bir nevi admin sitenin kendisi diyelim

'Şeref'

Emekli Yönetici
Bu konuyu açmak yerine yanlış yerde olduğunu düşündüğün konunu şikayet ederek sorgulayabilirdin ve sebebini çok daha çabuk öğrenirdin. Burası site hakkında sıkıntıları önerileri dile getirmek için açılmış bir bölüm, her konusu taşınan silinen üye buraya hesap sormak için konu açarsa vay bu bölümün haline.

+1 Katılıyorum.

y n s c n

y n s c n

Üye
İsyanını, kendine ban atarak göstermeseydin keşke.. Bu sadece senin kişiliğini ayaklar altına alır gerek biz tarafından gerek egon tarafından :oke:

• Beğen
Tepkiler: Burak
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Abi keşke senıde bilgilendirselerdi, ben bu konuyu gereksızlere açtım ama buraya tasıdılar :)
İsyanını, kendine ban atarak göstermeseydin keşke.. Bu sadece senin kişiliğini ayaklar altına alır gerek biz tarafından gerek egon tarafından :oke:

ne isyanı kardeşim ben onun için ban atmadım, burak aynen. sebep bu değil sebep forumdan sıkılmış olmam.
anıl umut gaza getirme başaramazsın :)

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
İsyana gerek yok beyler, küçük bir tartışma ortamı olmuş. Olay artık kapatıldığından, Konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...