Bi bakarmısınız arkadaşlar acil ya :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brave60

Üye
    Konu Sahibi
Bi bakarmısınız arkadaşlar acil ya :/
Öncelikle herkeze iyi vakitler arkadaşlar ;

Benim bi sorunum var arkadaşlar,telefonum Samsung S5230 arkadaşım şehir dışından bana mesaj atıyor hatayda oturuyor,onun mesajları geliyor bana,ama benim attıklarım gitmiyormuş ona iletildi mesajlarıda geliyor telefonuma anlamıyorum telefonumdamı bi sorun var yoksa arkadaşım mı yalan söylüyor bilmiyorum,eğer telefonumda ise sorun söyleyecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum acilen :/

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Eğer sana iletildi mesajı geliyorsa o mesaj ona mutlaka gitmiştir. Arkadaşın yalan söylüyor demeyelim de büyük ihtimal arkadaşın bilerek ya da bilmeyerek senin numaranı filtre listesine eklemiştir yani onun teli senden gelen mesajları red edilenler arasına atıyor.
Bu benim düşüncem öyle olabilir :oke:

brave60

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani kardeşim ? filtre listesi derken?

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Hepsimi gitmiyor?çünkü yazdığınızdan hangisi gidiyor hangisi gitmiyor diye bir anlam çıkmıyor.
O yüzdende öyle bir yorum yapılmış daha açıklayıcı daha net yazarsanız,dahada açıklayıcı yorumlar çıkar.

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bazı tellerde numara filtreleme diye bir özellik var. Bundan dolayı eğer numaranı oraya eklemişse tel o mesajı spam mesaj olarak algılar ve kişinin bundan haberi bile olmaz. Benim arkaadşımın başına da gelmişti böyle bir durum ordan biliyorum.
Öncelikle telin markası da önemli hem benimkisi sadece tahmin ondan dolayı da olmayabilir

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Engellenenler bölümüne atar ama öyle oluncada gidiyor,hem aramalarda meşgule atar hemde mesaj gitse ulaşmaz o telefonun özelliğine bağlı.Kendimde özel görüşmelerde,sesli mesaj servisine yönlendiririm.Telenfon açık olur,çalmaz sesli mesajda olur ama mesaj yoluyla ulaşılır.

brave60

Üye
    Konu Sahibi
Yok arkadaşlar sordum arayabiliyorum ama,mesajlarım gelmiyormuş ona,normal rehberde aynen kayıtlıymış,hiçbi şekilde engellememiş,telefonu samsung s5230 onunda.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Benim aklıma ilk gelen bu oldu ve fikrimi beyan ettim. Eğer sorun bu değilse bundan sonrası beni aşar artık daha uzman kişilerden medet umuyoruz :)

Avunyali

Üye
turkcell müşteri hizmetlerini arayın ve mesaj geçmişlerinizi kontrol edin :)

brave60

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çok enteresan halloldu arkadaşlar fikirleriniz için tekrar teşekkür ederim.

Arkadaşım telefonu kapadı 1-2 saat sonra açtı ben msj atmıştım sonra açarken bi bakmış bütün attığım msjlar gelmiş telefonuna şuanda hiç bi sıkıntı yok hepinize teşekkür ederim iyi vakitler dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...