Bi Akıl Verin =(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bi Akıl Verin =(
Selam Arkadaşlar Ben nokia n72 kullanıyorum telefon güzel alalıda 2 ay oldu.Cok Sıkıldım Telefondan Extra yapılcak bişi yok telefonda benim 200 tl gibi bir bütcem var n72+200 tl 2.el dokunmatik bir telefon alabilirmiyim ? eğer ben bikere gördüm ama 350-400 tl diyorsanız ben kastamonuda yaşıyorum burda telefonlar çok ucuz

valla kardes şu sıralar herkes telefonunu degıstırıyor cunku bu androıd ıcın tum mıllet androıd almak ıcın ya bırbırlerıyle yarısıyorlar yada para bırıktırıyorlar sırf androidlı bır telefon almak ıcın benımde N73 var tam 5 senedır bu telefonu kullanıyorum guzel telefon ama gelgelelım artık devır ve zaman degısıyor bende telefonumu degıstırecem aklımda 1 telefon var oda nokıa N900 tam bır bılgısayar ama cok pahalı 2.eller 500/600 TL den baslıyor bırde bu androıdlı samsunglar ve htc ler varmıs ıstersen onlarada bak

Lg wink önerebilirim sana. küçük, şık ve kullanışlı bir telefon. sıfır fiyatı da sanırım 200-250 tl civarında. işini fazlasıyla görür.

buket2

Üye
bence lg optimus me al onunda fiyatı 350 tl civarında... adroid froyo işletim sistemine sahip bir smartphone... ekranı dokunmatik.. şarjı uzun gidiyor... bence bu fiyatlara alacağın gayet kaliteli ve güzel bir telefon.

Tepkiler: Kingmortall
bence lg optimus me al onunda fiyatı 350 tl civarında... adroid froyo işletim sistemine sahip bir smartphone... ekranı dokunmatik.. şarjı uzun gidiyor... bence bu fiyatlara alacağın gayet kaliteli ve güzel bir telefon.
katılıyorum

dufy85

Üye

aynen bende katılıyorum, android istiyosan al sana en son sürümlerden biri android froyo.

lg optimus me mantıklı bir seçim olur bencede.

Ocean258

Üye
Elindeki şartlarla alabılecegın en ıyı smartphone telefon Lg optimus me..

Starsley

Buket'e katılıyorum..

Lg optimus me derim fakat diğer o fiyatlardaki android tabanlı cihazlara bakabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...