BGSA Upload Yardım

tyc00n

Üye
    Konu Sahibi
BGSA Upload Yardım
Telefonumun markası Nokia C3-00.Telefonda takvime,notlara ve mesajlara bakıyordum.Sonra hafıza kartına girip resimlere bakacaktım ama hafıza kartımda 2tane BGSA_upload 24122010_114633.log diye bir txt vardı.Biri silindi ama diğeri silnmiyor kullanılıyor diyor,Mesajları sildim yine gitmedi acaba neden böyle bir şey oluştu.

Merhaba,

Series 40 6th Edition cihazlar ve sonraki işletim sistemlerinde bulunan bu dosya hafıza kartınızın içerisinde oluşturulmuş klasörleri ve altındaki dosyaların loglarını tutar. hafıza kartınızı cıkarttığınız zaman içerisi boşalmış olacaktır. Bu dosyanın telefonunuzda bulunması sorun teşkil etmez. Sildiğinizde tekrar kendisi oluşacaktır. Sonraki yazılımlarda düzeltilmesi planlanıyor.

Tşk.

ben bu dsoyaların bazılarını okuyabildim ve icinde ' flickr ' ile ilgili yazılar var. Sanırım flickr ın dosyası. Çünkü flickr ı açtığımda bu dosyalardan ürüyor. Biri yardım etsin..

ssreddot

Üye
bu dosyaların çıkmasının nedeni kısayollar, yani ev ekranı veya git kısmına eklediğiniz hafıza kartındaki programlardır. Siz hafıza kartını çıkardığınızda kısayollar gider ve siz tekrar uğraşır durursunuz eklemek için buna son vermek için bu log dosyaları oluşturuluyor.