BFF 3 vs MWF 3 yorumları alalım:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaqoMemO

Üye
    Konu Sahibi
BFF 3 vs MWF 3 yorumları alalım:)
bence bff 3 adamlar cidden yapmış ikisi arasındaki grafik farkı bariz ortada....

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Bana kalırsa COD yine alıp başını gider. Şahsen ben bir MW hastası olarak söylüyorum bunu evet belki BF3 grafik olarak üstünlük gösteriyor olabilir, lakin sunu unutma Cod bir efsane yani konu ve adamları bakımından her oyunda bir bağımlılık yapacak etken oluyor ve örnek olarak adamlarından vereyim.
CPT.Price
Ghost
STG.Foley
MAKAROW
Soap. MacTavish
Ve oyunun o anki aksiyonunu yansıtan etkileyici müzikleri.
Ve suda var MW çok geniş bir kitleye sahip alıcısı fazla olucaktır. Düşünsene ABD,Almanya,Fransa Oyu8n heryerde geçiyor.

Bana sorucak olursan tek bir oyunu alma şansım olsa dahi gidip BF3 almam. MW3 alırım bakarım dalgama. Çaktın hadi selametle

viktoreznov

viktoreznov

Üye
bence de mw3. MW de grafik mükemmel değil ama resmen yaşarsın oyunu. qäwé_0wér arkadaşımızın da dediği gibi hem bir çok yerde geçiyor hem de kalıplaşmış karakterleri olduğundan mw3 bf dan bir adım öne çıkıyor. (mw2 de ghost ve roach un öldüğüne çok üzülmüştüm ya :D )

SaqoMemO

Üye
    Konu Sahibi
bence bi bff 3 de denemenizi öneririm 25 ekimde piyasada gameplay videolarınıda izleyin bi:)

India

India

Üye
battlefield'i sadece grafik için seçerim ama mw3'te hepsi var :)

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
oyun sadece grafik için oynanmaz etkileyici bir seneryosu olması lazım

meseal crysis warhead güzel oyun ama seneryo yok crysis 2 biraz daha iyi seneryo var ve oyun adını çok iyi duyurdu

Flo Rida

Flo Rida

Üye
bence de mw3. MW de grafik mükemmel değil ama resmen yaşarsın oyunu. qäwé_0wér arkadaşımızın da dediği gibi hem bir çok yerde geçiyor hem de kalıplaşmış karakterleri olduğundan mw3 bf dan bir adım öne çıkıyor. (mw2 de ghost ve roach un öldüğüne çok üzülmüştüm ya :D )

Teşekkür ederim görüşüme katıldığın için. [Aynen bende o sahnede şoke oldum ne güzel kaçtık dedim ve sırtına aldığı yerde çok hoşuma gitti ama Gen. Stepherd Ghost'u vurduğu an hakkaten üzüldüm, yere düştüğü zaman ki yüzü aklımdan hiç çıkmıyor. :D ] Fakat şöyle bir durum daha var MW3 te Ghost yeniden gelicekmiş tarzında söylentiler dolaşıyordu kesinliği varmıdır yoksa sadece bir söylentimidir bilmem. Bunu oyun çıktığı zaman oynayıp göreceğiz. Eğer dedikleri gibi gelirsede nolur bilmem çünkü biraz saçmalanmış olur. Şahsen benim bilgisayarım oyunu kaldırmıcak gibi görünüyor ama ne gerekiyorsa yapıcam. Dediğim gibi ben bir MW hastasıyım. Ne yapıp edip o oyunuda oynar bitiririm. Umarım Black OPS gibi saçmalamazlar ve oyunun hataları az olur. Black OPS'u indirdim kurdum fakat ne yaptıysam da bir hatanın üstesinden gelemedim. SHİP CONSOLE HATASI. Ömrümü yedi.
Hadi kalın sağlıcakla sevgiler...

India

India

Üye
craig fairbrass oyuncu seslendirmelerinde vardı demekki gaz-ghost veya yeni bir versiyonu oyunda olacak

fullwar

fullwar

Üye
İki oyun serisinide hatmettim, oyunlarını orjinal aldım. MW2 ve BF BC2'yi hala oynuyorum. MW2'de Prestige 10'u bitirdim. İki oyunuda (COD, COD United Offensive, COD 2, COD 4 MW, COD MW 2 - BF 1942, BF Vietnam, BF 2, BF 2 Modern Combat, BF 2142, BF BC, BF BC2) karşılaştırma (COD 3, COD World at War ve COD Black Ops'u saymıyorum çünkü Treyarch yapımı bu oyunlar çok zayıftı ve bir FPS olmasına rağmen COD 3 PC'ye çıkmadı) yapabilecek kadar oynadım. COD serisi özellikle MW (Infinity Ward) koluyla çok is yaptı. MW'nin üzerimizde yaptığı etkiyi hala unutamam. Zampella'nın her zaman bu oyunu yapmak istedik sözleri hala aklımda. F.N.C. bölümünden The End ve Bonus bölüm Mile High Club'a kadar hiç soluk kesmeyen muhteşem bir aksiyondu. All Ghillied Up ve One Shot, One Kill bölümleri inanılmazdı. S.A.S. Cpt. John Price ve S.A.S. John "Soap" McTavish ve Gaz'ın hikayeleri ise enfesti. MW2'dede yine başı beladan kurtulmayan ikilimize Ghost (Gaz'ın seslendirmecisi seslendiriyor) eşlik ediyor. MW2'yle Steam'de 1000 saati devirdim. MW olayı durdurak bilmeyen bir aksiyona çevirdiğinden sağa sola bakmaya fırsatımız olmuyordu. Bu yüzdende IW aşmış grafikler yerine çok akıcı, sistemleri zorlamayan esnek bir oyun tasarladı. MW3'tede bu değişmeyecek. Süper grafikler görmeyi unutun. Gördüğüm video ve SS'lerde aksiyonun dibine vuruyor hatta minigunla HINT düşürecek kadar saçmalıyoruz. Neyse Soap ve Price'ın muhteşem hikayesine az bir süre kala işin büyük bir kısmını yapan Sledgehammer Studios (IW ile beraber SP bölümlerini yapıyor) ve Raven (çok oyuculu kısmı yapıyor) neler yapacak göreceğiz. Üstelik serinin yaratıcısı ve IW'un kurucuları West ve Zampella olmadan. BF cephesindeyse işler daha iyi, E3 2011'de neredeyse bütün ödülleri topladılar. En iyi oyun ve en iyi FPS dahil. BF gerçekçiliğe önem verir ve bir bomba "q" yada "f" tuşuyla atılmaz der. Gerçekte bomba atabilmek için tüfeği askı kayışıyla arkaya asıp, (askerlik yaptım bu arada) bombayı hücum yeleğinden çıkarıp, pimi çekip attıktan sonra tüfegi elinize alırsınız. BF'de bununla hareket ediyor. İşe aksiyon katmaları bakalım nasıl tepki verecek. Frostbite 2 motorunun destansı grafik ve fiziklerine (motion trailerı izleyin) sahip olacak oyunu çok oyunculu kısmı MW3'ten çok daha iyi duruyor. Fakat MW3'te boş degil ve COD Elite kozunu öne sürüyor. Elite browser üzerinde çalışan; oyun, Steam ve sosyal ağlarınızla senkronize çalışan bir portal. Hef türlü oyun istatistiğinize ek olarak arkadaş ve gruplarınızı yönetip resim ve video paylaşabileceğiniz bir araç aynı zamanda. Biraz Xfire-Steam karışımı gibi. Orjinal MW2 yada Black Ops'unuz varsa COD Elite'ten beta olarak deneyebilirsiniz. DICE'ın (EA) gözbebeği oyunun karşısında en az 2.5 milyar dolar hasılat bekleyen Activision ve oyunu MW3 var. Bakalım kazanan kim olacak? Benim favorimse BF3 ve Limited Edition paketi için gün sayıyorum.

India

India

Üye
bf3 ne kadar önde görünse de bence mw3 satış rekoru kırar her zamanki gibi

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Mw 3 diyorum arkadşlar. BF3 istediği kadar iyi olsun ama MW3 yine sınırları zorlayacak ve yeni bir satış rekoru yakalıcaktır. Dediğim gibi biz MW ya aşığız. MW3 FOREVER:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

• Beğen
Tepkiler: India
viktoreznov

viktoreznov

Üye
Teşekkür ederim görüşüme katıldığın için. [Aynen bende o sahnede şoke oldum ne güzel kaçtık dedim ve sırtına aldığı yerde çok hoşuma gitti ama Gen. Stepherd Ghost'u vurduğu an hakkaten üzüldüm, yere düştüğü zaman ki yüzü aklımdan hiç çıkmıyor. :D ] Fakat şöyle bir durum daha var MW3 te Ghost yeniden gelicekmiş tarzında söylentiler dolaşıyordu kesinliği varmıdır yoksa sadece bir söylentimidir bilmem. Bunu oyun çıktığı zaman oynayıp göreceğiz. Eğer dedikleri gibi gelirsede nolur bilmem çünkü biraz saçmalanmış olur. Şahsen benim bilgisayarım oyunu kaldırmıcak gibi görünüyor ama ne gerekiyorsa yapıcam. Dediğim gibi ben bir MW hastasıyım. Ne yapıp edip o oyunuda oynar bitiririm. Umarım Black OPS gibi saçmalamazlar ve oyunun hataları az olur. Black OPS'u indirdim kurdum fakat ne yaptıysam da bir hatanın üstesinden gelemedim. SHİP CONSOLE HATASI. Ömrümü yedi. Hadi kalın sağlıcakla sevgiler...
Mw3 te Ghost gelirse tamamen saçmalık olur. Hadi shepherd onları yakmasa neyse belki roach kurtarabilirdi ama hem kurşunu yedi hem de yandı. Ghost gelirse anca ismi gibi hayaleti gelir :D

----------Eklendi @ 00:22:18 ---------- Yazıldı @ 00:18:02 ----------

mw beni bir kez daha şaşırttı. Sizin haberiniz var mı bilmiyorum ama benim yoktu şahsen :) Mw deki A ghilied up ve One shot one kill de oynadığımız karakter yani Lt. Price aslında Cpt. Price imiş.

Flo Rida

Flo Rida

Üye
İlginç.

aha hakkaten adı gibi hayaleti gelir. :D

fullwar

fullwar

Üye
Viktorreznov yuh! :) Daha yenimi öğrendin? :) Esas çocuklar olan SAS timimizin belalıları Price, Gaz ve McTavish, USA Marine Corps'un (Çavuş Paul Jackson, Kıdemli Çavuş Griggs ve Teğmen Vasquez) elinden kaçırdığı Khaled Al Assad'ın peşindedir. Rus Çavuş Kamarov'un istihbaratı üzerine görev "Safehouse" başlar. Birkaç baskından sonra sonunda Assad'ı ele geçirdiklerinde sorgu sırasında Assad'ın telefonu çalar. Arayan John Price'ın hiç unutamadığı Zakhaev, Imran Zakhaev'dir. Ve Price o an Zakhaev'i öldüremediğini anlar ve gereksiz mahluk Assad'ı vurur. Ve o anda Price'ın anılarına flashback yaparız. 15 years ago! 15yıl önce global terör adımlarını atmakta olan Zakhaev'e İngiliz Commandoları olarak suikastle görevlendirilmiştir Teğmen Price ve komutanı Yüzbaşı MacMillan. Görevimiz Çernobil eteklerindeki radyoaktivitenin hala izi olan Pripyatta ve düşman bölgesine sızıp, Zakhaevi öldürmektir. Fakat görevdende anlaşılacağı üzere Zakhaevin sadece bir kolunu alabilmişizdir.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
fullwar söylediklerinin hepsini biliyordum zaten sadece o bölümlerdeki lt. Price'ın cpt. Price olduğunu bilmiyordum. Bu kadar uzatmama gerek yoktu :)

fullwar

fullwar

Üye
fullwar söylediklerinin hepsini biliyordum zaten sadece o bölümlerdeki lt. Price'ın cpt. Price olduğunu bilmiyordum. Bu kadar uzatmama gerek yoktu :)
Sorun yok. :) Konuyu bilmeyenlere ufak bir anlatım olsun işte.

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Seviyorum bu oyunu yav. Konu nereye gitti yanız bakın.:ehe
Ama MW oynayamıcam Pc kaldırmıcak büyük ihtimal MW2 oynadım ama 3 ü zor görünüyo. Offfff ulen off(h)

India

India

Üye
dert etme elbet bir yerden oynarsın :)

Flo Rida

Flo Rida

Üye
İnşallah. :ehe
O nuda bitirmeyi o kadar çok istiyorum ki.
Lise 2. sınıfa gidiyordum geçen yıl ve eve öğle aralarında geldiğim de hemen MW2 oynuyodum ve bir Cuma günü beden dersine gitmeden önc3e öğle arası bitirmiştim ilk kes MW2 yi daha sonra da bitirdim tekrar ama ilk o şekildeydi:d:

viktoreznov

viktoreznov

Üye
ben MW2 yi son ayarda oynuyorum MW3 ü de kaldırır herhalde...Yaniii...inşaallah kaldırır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt