Beyler bu Opera Mobile 12 var ya..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
place3461

place3461

Üye
evet şu onay olayı illet bir durum o yönden berbat ama hızına diyecek yok

pro.engineer

pro.engineer

Üye
arkadaşlar link paylaşır misiniz

savas_yal

savas_yal

Üye
. buradan indirebilirsin tel modelini versiyonu seçmen gerek​

pro.engineer

pro.engineer

Üye
teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: savas_yal

kimbuerolegemen

Üye
Arkadaşlar
Klaye sorununu düzelten bir sürüm yakında yayınlanacak. Ayrıca fark etmediğiniz bir şekilde yakınlaştırma olayında da performans sorunları var. HTML5 konusunda da bir gerileme var. Bunlar Opera tarafından biliniyor ve bunları düzelten bir ara sürüm gelecek. 12.0.küsür lü bir sürüm olacak. Bu yüzden güncelleme geldiğinde tekrar yükleme yapmanızı ve aynı sorunun devam edip etmediğini test etmenizi öneriyorum.

Bunun haricinde Opera Mobile ve Opera Mini ile ilgili herhangi bir sorun yaşayan birileri varsa , telefon modeli, işletim sistemi, (hack edildi ise bunu da belirtin) ve sorunu ifade edebilirse bunları Opera'ya iletebiliriz.

place3461

place3461

Üye
Arkadaşlar
Klaye sorununu düzelten bir sürüm yakında yayınlanacak. Ayrıca fark etmediğiniz bir şekilde yakınlaştırma olayında da performans sorunları var. HTML5 konusunda da bir gerileme var. Bunlar Opera tarafından biliniyor ve bunları düzelten bir ara sürüm gelecek. 12.0.küsür lü bir sürüm olacak. Bu yüzden güncelleme geldiğinde tekrar yükleme yapmanızı ve aynı sorunun devam edip etmediğini test etmenizi öneriyorum.

Bunun haricinde Opera Mobile ve Opera Mini ile ilgili herhangi bir sorun yaşayan birileri varsa , telefon modeli, işletim sistemi, (hack edildi ise bunu da belirtin) ve sorunu ifade edebilirse bunları Opera'ya iletebiliriz.

hakikaten bir ara sürüme ihtiyaç var yoksa bu hemencik onay yapması hoş değil..html 5 dedin hiçbir şey fark etmedim ben onda..ama dediğinde olabilir.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
yahu yazidan sonra tiklama muhabbti ne ben onu anlamadim:hmmm

kesinlikle katılıyorum süper bir şey olmuş:D bugün indirdim manyak bir şey evet o yazıdan sonrada tıklamasa iyi olacak ama onu da hallederiz:D
11 diyorlar 10 diyorlar onlar ne ki bende uçuyor meret:D

kimbuerolegemen

Üye
Arkadaşlar,
12. sürümün Symbian işletim sistemini için ilk güncellemesi geldi.
adresine girerek yeni sürümü inderebilirsiniz(12. sürüm yazacak yine ama aynı işlemleri yapın)

- Twitter'a girerken yaşanan çökme giderildi.
- Formun otomatik gönderilmesi sorunu giderildi
- Bazı açılış ve kapanış problemleri giderildi.
- HTML5 video/ses etiketleri desteği tekrar geldi(html5test.com skoru 319+9 bonus olmalı)
- Sayfalar yüklenirken cihazın tepsi verme süresi kısaltıldı, yakınlaştırma animasyonlarının performansı iyileştirildi.
- opera:config'deki font boyularıyla ilgili ayarlar artık kaydediliyor.

Bilinen hatalar
- Font Zoomer bazı durumlarda çökmeye sebep oluyor. Aynı durum nokianın tarayıcısında da mevcutmuş.
- qwerty klayeli Dokunmatik cihazlardaki yön tuşları problemi mevcut

place3461

place3461

Üye
Opera mobilenin 'git' sorunu halledilmiştir arkadaşlar opera mobileyi silip m.opera.com sitesinden indirebilirsiniz. Artık işlemi yaptıktan sonra orta tuşta 'git' değil 'tamamlandı' yazıyor..

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Ka-sı-yor!

işkenceci mi tarayıcı mı :D

place3461

place3461

Üye
Ram in dü_şük :D

RonnsenBob

RonnsenBob

Üye
ou_peng kul_lan_ın

bayon

Üye
arkadaşlar güncel sürümü çıktı opera 12 nin sorunlar düzeltilmiş hafıza dolu uyarısı felan daha geç veriyor

mstf_l

mstf_l

Üye
kasmıyor da genelde yavaş bağlantılarda kötü oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt