Beyler bu Opera Mobile 12 var ya..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
mstf_l

mstf_l

Üye
sorun ram'den olan birşey sorun operada mini'de de var mesela metin düenleme sorunu

Ayrıca ben 3 telefonda daha denedim hepsinde kasıyor belki siz kasmasına alıştığınğzdandır :)

10.10'u deneyin bir de

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Tek kelime ile berbat yav ufacık sayfaları açması 30 saniye sürüyo çoğu zaman tutukluk yapıyor bi yazı yaz otomotikmen yazıyı paylaşıyor kopyala yapıştır yaparken hızlıca inerken 5-10 saniye donuyo bi sayfayı doğru dürüst açamıyor bile bin tane hata veriyor adamı deli ediyor. Onun için opera miniyi her zaman daha fazla severim

place3461

place3461

Üye
Bşey yazdıktan sonra tamamlandı ya bas gire değil

şu cümlenden bir şey anlamadım

----------Eklendi @ 21:55:19 ---------- Yazıldı @ 21:52:43 ----------

Tek kelime ile berbat yav ufacık sayfaları açması 30 saniye sürüyo çoğu zaman tutukluk yapıyor bi yazı yaz otomotikmen yazıyı paylaşıyor kopyala yapıştır yaparken hızlıca inerken 5-10 saniye donuyo bi sayfayı doğru dürüst açamıyor bile bin tane hata veriyor adamı deli ediyor. Onun için opera miniyi her zaman daha fazla severim

opera mobileyi bilgisayar görünümde açman gerektiği siteler için kullan normalde mini daha hızlıdır

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
evet haklısın zaten öyle yapıyorum

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Burayı terketmek istiyorum ya her köşede ayrı muhabbet dönüyo :D

Symbianist

Symbianist

Üye
benim kurduğum program ben izin vermeden kim oluyor da tıklıyor. Silerim onu sildim de

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
[/COLOR]Beyler olayı çözdüm bakın orta tuş işlevine. Git yazıyor. Sol tuşta da tamamlandı yazıyor. İşte biz sol tuşa basıcaz heralde.
Ama bende seçenekler görünüyo normalde tamamlandı yazar :oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
şimdi anladım o zaman enter tuşu yerine geçiyor uploaded.to dan falan dosya indirelebilir şlmdi

hacker_ceset

Üye
Vallahi Ben Sadece Dosya İndireceğim Zaman Kullanıyorum Kasıyo Gibime Geldi

Farklı Klasöre Kaydet Özelliğini Seviyorum :))

place3461

place3461

Üye
[/COLOR]Beyler olayı çözdüm bakın orta tuş işlevine. Git yazıyor. Sol tuşta da tamamlandı yazıyor. İşte biz sol tuşa basıcaz heralde.
Ama bende seçenekler görünüyo normalde tamamlandı yazar :oke:

eğer o seçeneklerde daha önceden kopyaladığın yazı varsa senin o dediğin olmuyor.. Ona tıklandiginda yapıştır çıkıyor yazı alanına bu yüzden olmuyor

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Onun için de ne yapıyoruz?? Opera Mobllede bağlanmaya çalıştığında hemen durdur a basıyoruz.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
şu cümlenden bir şey anlamadım

----------Eklendi @ 21:55:19 ---------- Yazıldı @ 21:52:43 ----------

opera mobileyi bilgisayar görünümde açman gerektiği siteler için kullan normalde mini daha hızlıdır

mesela faceye e postanı yazdıktan sonra şifreyi yazmak için eposta girişinden çıkarken orta tuşa değil sol seçim tuşuna bas ozaman sorun olmaz

Symbianist

Symbianist

Üye
dokunmatikte iyi değil. Direkt açması kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt