OttomaN TigeR
Üye
hiçbir sıkıntısı yok da millet ram çok yediği için ram sıkıntısı çekiyor anladığım o

hiçbir sıkıntısı yok da millet ram çok yediği için ram sıkıntısı çekiyor anladığım o

6 ay olmuştur![]()

düzenleyici dediğin ne anlamadım. Sonuçta o bir programsa yeniden kurarsin. Ha program değilse de dert etme yok olmaz
gerçekten çok güzel olmuş. Bi de yazıdan sonra kendi kendine tıklamasa çok güzel olurdu.
Bşey yazdıktan sonra tamamlandı ya bas gire değil
Tek kelime ile berbat yav ufacık sayfaları açması 30 saniye sürüyo çoğu zaman tutukluk yapıyor bi yazı yaz otomotikmen yazıyı paylaşıyor kopyala yapıştır yaparken hızlıca inerken 5-10 saniye donuyo bi sayfayı doğru dürüst açamıyor bile bin tane hata veriyor adamı deli ediyor. Onun için opera miniyi her zaman daha fazla severim
Vallahi Ben Sadece Dosya İndireceğim Zaman Kullanıyorum Kasıyo Gibime Geldi
Farklı Klasöre Kaydet Özelliğini Seviyorum)
[/COLOR]Beyler olayı çözdüm bakın orta tuş işlevine. Git yazıyor. Sol tuşta da tamamlandı yazıyor. İşte biz sol tuşa basıcaz heralde.
Ama bende seçenekler görünüyo normalde tamamlandı yazar
eğer o seçeneklerde daha önceden kopyaladığın yazı varsa senin o dediğin olmuyor.. Ona tıklandiginda yapıştır çıkıyor yazı alanına bu yüzden olmuyor
şu cümlenden bir şey anlamadım
----------Eklendi @ 21:55:19 ---------- Yazıldı @ 21:52:43 ----------
opera mobileyi bilgisayar görünümde açman gerektiği siteler için kullan normalde mini daha hızlıdır
Bunu yazmıştım amma, bugün/şimdi bunu yazdığıma ben de inanmıyorum. Son 6 saat içinde beni deli etti yahu.Ben aksine çok beğendim bir sıkıntım yok çok şükür.