papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
tabi bilinçli olarakta yapılmış olabilir satış sonrası destek reklamı yapmak için.İkiletmeyip hemen değişimleri çok iyi müşteri gözünde itibar kazandırır. Bi kaç cihazın ekranından kaynaklı olabilir Nokia bunu da çözecektir.
muhtemelen çünkü sadece brihtness ayarları en düşüge alınınca yapıyormuşumarım yazılımsaldır
o zaman kesin reklam.
yani diyorsun ki nokia artık oyunu kuralına göre oynamaya başladı öyle mi gerçi abd deki satış rakamları da bunu söylüyor.Bugün abd kaynaklı sitede bir haber gördüm aynen şöyle bir başlık atmışlar;lumia900 white yeniden stoklarda
Peynir ekmek gibi gidiyor bie gelemedi canına yandımın
Peynir ekmek gibi gidiyor bie gelemedi canına yandımın
Öyle be abi ama bence sen acele etme yurtdışından getirme şansını kullan abi..
inşallah temmuzu bekliyorum. Bu arada amcamın oğlu fransa da bu işi yapıyormuş yahu bugün öğrendim onunla konuşup getirmesini isteyeceğim. Hele Kemal abi şu kilit kırma işini bi çözsün oh değme keyfimize.
Turkiyeye gelince incelegim 3 cihazdan birisi olacak kesinlikle
Abi getirebilirse iki tane olsunSüleyman Ali abinin cihaz gelsin onunla bir inceleme videosu çekicez kısmetse,memlekette bir lumiayı Ali abiden detaylı inceleyecek insan yoktur sanırım
Abi getirebilirse iki tane olsunSüleyman Ali abinin cihaz gelsin onunla bir inceleme videosu çekicez kısmetse,memlekette bir lumiayı Ali abiden detaylı inceleyecek insan yoktur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?