Öneri beyaz 1520 kullanan varsa bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
siyah candır Beyazda candır o yüzden beşiktaşlıyız :)
beyazında kirlenince silindiğinde çıkar diye tahmin ediyorum.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi

dursun0902

Üye
kadifemsi gibi kaliteli plastik oldugu icin sorun yaratmiyo kirlendigi zamanda islak mendille cikiyo gayet memnunum bwn beyazdan

osmanmert94

osmanmert94

Üye
kadifemsi gibi kaliteli plastik oldugu icin sorun yaratmiyo kirlendigi zamanda islak mendille cikiyo gayet memnunum bwn beyazdan
Evet dokunması çok hoş parlağa göre ve sağlamlık hissi veriyor. Kirleniyor ama olsun.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
110 lira zoruma gitmiyor da kirleniyorsa uğraşmıyim boşuna diye :)

Arkadaş çok tereddüt ediyorsan beyaz kılıf al siyah beyaz birbirine uyumlu uyumlu olur

Hava kompresörüyle gönderildi

osmanmert94

osmanmert94

Üye
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Kılıf kullanmayı pek sevmiyorum özellikle kapaklı kılıfı ama beyaz kılıf sipariş ettim aliexpress den gelmesini bekliyorum ona göre karar veririm

PureFood

PureFood

Üye
Benim beyaz 920 ilk günkü gibi, tabi kapla kullanıyorum, sadece kılcal çizik çok fazla, zamanında kapsız kullandığım için bir iki ay. Alırsan da mutlaka kapla kullan derim.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım kılıf bi gelsin de beğenirsem kullanırım nillkin marka sert kapak aldım daha önce 920 de de kullanmıştım çok kaliteli ve güzel bi kılıftı 1520 de de aynı şekilde olursa kullanırım galiba

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bakalım kılıf bi gelsin de beğenirsem kullanırım nillkin marka sert kapak aldım daha önce 920 de de kullanmıştım çok kaliteli ve güzel bi kılıftı 1520 de de aynı şekilde olursa kullanırım galiba

Nokia shop da var katlamalı ön tarafı hatta stant gibi oluyor video izlemek için 70 TL vermişdim

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
kapaklı aldım orjinalini vodafone dan 35 tl dedi 99 yazıyordu üstünde aldım bende ama kapaklı kullanmayı sevmiyorum bide kapaktaki kumaş ekrana tozunu bırakıyordu sadece bişey izleyeceğimde takıyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
kapaklı aldım orjinalini vodafone dan 35 tl dedi 99 yazıyordu üstünde aldım bende ama kapaklı kullanmayı sevmiyorum bide kapaktaki kumaş ekrana tozunu bırakıyordu sadece bişey izleyeceğimde takıyorum

Toz dedin aklıma geldi belki sende yapıyorsundur gözlük bezi var kolonyalı mendil gibi on numara temizliyor

Üst Alt