Öneri beyaz 1520 kullanan varsa bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
beyaz 1520 kullanan varsa bakabilir mi?
Siyah 1520 kullanıyorum ve rengi bana itici geliyor 2. El aldım beyaz bulamadığım için siyah almak zorunda kaldım ve beyaz kasa taktırmayı düşünüyorum servisle goruştum 110tl fiyat verdi malum biraz ciddi bi rakam merak ettiğim şey ise beyaz kasa da mat olduğu için acaba kirlenme oluyor mu veya kirlenirse de silince geçiyormu beyaz telefon kullananlar bilgi verirse sevinirim iyi forumlar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Siyah 1520 kullanıyorum ve rengi bana itici geliyor 2. El aldım beyaz bulamadığım için siyah almak zorunda kaldım ve beyaz kasa taktırmayı düşünüyorum servisle goruştum 110tl fiyat verdi malum biraz ciddi bi rakam merak ettiğim şey ise beyaz kasa da mat olduğu için acaba kirlenme oluyor mu veya kirlenirse de silince geçiyormu beyaz telefon kullananlar bilgi verirse sevinirim iyi forumlar

Beyaz kullanıma göre değişir normal de kirlenmez işin temiz ise sorun yok

Hava kompresörüyle gönderildi

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Bi işim yokki öğrenciyim :) hani beyaz kılıflar kullandıkça sararıyor kararıyor vs onun gibi bi sorun varmı diye meral ettim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bi işim yokki öğrenciyim :) hani beyaz kılıflar kullandıkça sararıyor kararıyor vs onun gibi bi sorun varmı diye meral ettim

Yok be sararmaz solmaz yaptır canın ne istiyorsa

Hava kompresörüyle gönderildi

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah yine de kullanan kişlerden de yorum alırsam iyi olur

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Eyvallah yine de kullanan kişlerden de yorum alırsam iyi olur
Annemde beyaz L620 var ve dediğin gibi sadece çanta da taşıdığı halde kirlendi ve silince çıkmıyor. Bizde kırmızı aldık. Ama L1520 nin parlak olduğunu sanıyordum beyazının.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya kırmızı dışında hepsi mat beyazda çok hoşuma gidiyor da işte kirlenme meselesi aklıma takıldı

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Yok ya kırmızı dışında hepsi mat beyazda çok hoşuma gidiyor da işte kirlenme meselesi aklıma takıldı
Kirlenir bence L620 deki işte aynıdır malzeme. Çok sağlam ama kirleniyor işte. Sarı da mı mat!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sarı parlak ama kir tutmuyor ki ben makinelerin içinde baya bir kirlettim. Silince pırıl pırıl oluyor.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz tutarmı acaba ya çok güzel beyaz kasa ama koca fotumda da hiç beyaz kullanan yok heralde
sarı parlak ama kir tutmuyor ki ben makinelerin içinde baya bir kirlettim. Silince pırıl pırıl oluyor.
Sarı mat dı yanılmıyorsam incelemiştim :hmmm:

merkel02

Kapalı Hesap
ikinci el bile olsa 1520 almışsın 110 TL vermek mi zoruna gidiyor...? ah ah :bangin:

m542tf

m542tf

Üye
Beyaz tutarmı acaba ya çok güzel beyaz kasa ama koca fotumda da hiç beyaz kullanan yok heralde
Sarı mat dı yanılmıyorsam incelemiştim :hmmm:
Bende var orjinal kılıfla kullanıyorum fazla kirlenmiyor kirlenende temizlenince parlıyor. Sıkıntı yok l1520 beyaz var bende

• Beğen
Tepkiler: alical33
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bende beyaz 920 var rengi ve kirlenmesiyle alakalı hiç problem yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Evet 920 nin beyazını ben de kullandım parlak olduğu için kirlenmiyor ama mat kasada işler değişiyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Beyaz 520 var bende. Kirlenmedi hiç darbeler yüzünden çizikler var sadece o kadar. Ve beyaz renk telefona hoş bi renk katıyor. Ablamda 620 var beyazdı renk çekti kızıllaştı sarı kapak aldık yine kızıllaştı şimdi siyah kullanıyor hala leke sorunu var ama belli olmuyor. Lekenin neden olduğunuda çozemedik siyah kılıf kullandı kırmızı oldu kullanmadı yine kırmızı oldu

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

ALİ COMERT

Üye
Gerçek orjinalsa taktır deyilse taktırma ama oyle kalsa daha iyi olur

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt