Benim yerimde olsaydınız napardınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
somurtukk

somurtukk

Üye
sana söyle bir tavsiye verebıırım canım. Eger söylersen benm yuzumden ayrıldılar diye için içini yer. hem uygun olmaz sen kötü duruma düsersin. bence kadının bunu farketmesı gerekır. esini o halde görmesı gerekır. ama bunu nasıl yapmak gerek bilmiyorum. gercı hiç bir sır gızlı kalmıyor. bu iş mutlaka acıga cıkar. hak var ortada. bu arada adamın yanınakı kızda belkı bılmıyordur sevdığı adamın evlı oldugunu!

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Enes

Enes

Üye

aynen yha keşke keşke keşke görmeyeydim. bide severek evlenen bi çift düşün aşık insan bunu yapyrsa neyse alalh bildiği gibi yapsın
Bence şunu düşün ben bu durumda nasıl davranırsam vicdanım daha rahat olur, sanırım en mantıklısı bu gibi duruyor.?

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
sana söyle bir tavsiye verebıırım canım. Eger söylersen benm yuzumden ayrıldılar diye için içini yer. hem uygun olmaz sen kötü duruma düsersin. bence kadının bunu farketmesı gerekır. esini o halde görmesı gerekır. ama bunu nasıl yapmak gerek bilmiyorum. gercı hiç bir sır gızlı kalmıyor. bu iş mutlaka acıga cıkar. hak var ortada. bu arada adamın yanınakı kızda belkı bılmıyordur sevdığı adamın evlı oldugunu!

bilmyrm valla ezgi kadın biliyr mu bilmyr mu ama benim elime verseydiler o kadını saçından tutup pendik meydanında sürüklemek isterdim :off:

- - - Eklendi - - -

Bence şunu düşün ben bu durumda nasıl davranırsam vicdanım daha rahat olur, sanırım en mantıklısı bu gibi duruyor.?

bn de aldatmaya çok karşı biriyim kalbim beynim git söyle dior ama mantıklı düşünrsem de kadın alır çocuğunu gider babasıgile sonra kendi kendimi yine yerim derim nazan naptın sen sana mı kalmşdı sanki

somurtukk

somurtukk

Üye
ya cogu erkek evlı oldugunu gizleyerek yurutuyor bu işi. ne esini ne kandırdıgı kızı dusunmuyor. sakin olmak lazım canım. ama dediğim gibi bence sen karısma. kötü olan sen olursun. onlar aralarında bu sorunu cözer sen ara bozan kız olarak kalırsın. hiiiiç karısma basını agrıtma canım

• Beğen
Tepkiler: nazlican

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
ya cogu erkek evlı oldugunu gizleyerek yurutuyor bu işi. ne esini ne kandırdıgı kızı dusunmuyor. sakin olmak lazım canım. ama dediğim gibi bence sen karısma. kötü olan sen olursun. onlar aralarında bu sorunu cözer sen ara bozan kız olarak kalırsın. hiiiiç karısma basını agrıtma canım

aynen karşmıyacam ama karısınada gazı vermeyi düşünyrm .abla kocana dikkat et erkek milleti güven olmaz gözün üzerinde olsun falan da filan

somurtukk

somurtukk

Üye
hee bak öle yapabılırsın. :)

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye

aynen karşmıyacam ama karısınada gazı vermeyi düşünyrm .abla kocana dikkat et erkek milleti güven olmaz gözün üzerinde olsun falan da filan

Sen bunu söyleyince kadın boş durmayıp ağzını arıycaktır yani :)

• Beğen
somurtukk

somurtukk

Üye
direk kocana dıkkat et demezsın cnm. örneklerle anlatrsın işte bi tanıdıgım söe böle felan dıe :)

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye

napıyım ama kadına birazda olsun sinyal vermem gerekiyr

Bencede :oke: hayırlısı olsun, umarım düşüncelerimiz yanlış çıkar, bi akrabasıdır inşallah, bir aile huzuru bozulmamış olur :tebessüm:

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
Bencede :oke: hayırlısı olsun, umarım düşüncelerimiz yanlış çıkar, bi akrabasıdır inşallah, bir aile huzuru bozulmamış olur :tebessüm:

İnşallah ama sanmıyorum cidden. yinede tşk ederim birileriyle konşmak ii geldi

Enes

Enes

Üye

bn de aldatmaya çok karşı biriyim kalbim beynim git söyle dior ama mantıklı düşünrsem de kadın alır çocuğunu gider babasıgile sonra kendi kendimi yine yerim derim nazan naptın sen sana mı kalmşdı sanki

zannetmiyorum ki aldatmaya göz yumacak bir bayan olsun o konuda hem fikir zaten herkes. galiba kendinin anlaması daha hayırlı ..

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye

İnşallah ama sanmıyorum cidden. yinede tşk ederim birileriyle konşmak ii geldi

Hayırlısı olsun temennimiz bu yönde :( + yine bi sıkıntınız olursa gerek buraya bi konu açarak yahut bana PM atarak derdinizi anlatırsanız sabırla dinlerim elimizden geleni yapmaya gayret gösteririm yani :tebessüm:

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ah nazan ah hep senimi bulur hadi bunuda çöz bakalım :)

esokmen

esokmen

Üye
Ben olsam suanda soylemistim.

Astrosman

Astrosman

Üye
Dün pazardı ve ben arkadaşlarımla dışarı çıktım. gezerken tanıdığım birini gördüm bu bir erkek yanında bi bayanla ama bu bayan karısı değil şok oldum ama ben. ve aklımda takılı kaldı karısına söylesem mi söylemesem mi ya söylesem boşansalar off bilmiyorum düşünemyrm kafam snki durdu siz olsaydınız napardınız ??

- - - Eklendi - - -

el eleydiler yani sarmaş dolaş arkadaşmış gibi bi durumları yoktu

kadına dürüst çe söylemelisiniz... Karısı sıcak evde adamı bekliyor bu gidiyo ilin karılarıyla geziyo :@ :off: :grrr:

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Aslinda Tam Sana Gore Bir Video Var Nazlican .. Kesinlikle Izlemelisinn .. :]

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
zor bi durum :hmmm

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...