Benim için O Malum Gün Geldi Size Sorum var Acil Yanıt Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Benim için O Malum Gün Geldi Size Sorum var Acil Yanıt Bekliyorum
Öncelikle İyi forumlar arkadaşlar çok istediğim lumia 920 yi bugün almayı düşünüyorum tabiki zevkler ve renkler kişiden kişiye değişir ama ben sizin bir fikrinizi almak istedim Sarımı Yoksa Siyah mı çok kararsız kaldım sanki sarı alsam hareketli kutucukları hep sarı kullanmam gerekiyomuş gibi hissediyorum fakat siyah her renkten temayı kaldıra bileceğini düşünüyorum ve telefonun daha fit tuttunu yinede fikirlerinizi alıyım kullanıcı ve fanlardan merakla bekliyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kırmızı dahil bütün renklerini bir arada incelemiş birisi olarak benim tercihim sarı&beyaz ikilisinden yana. Fakat sarı sadece Türkcell online mağazada var.

kanas1975

Üye
ben siyah kullaniyorum.gayet hos duruyor

Kamopx

Üye
bendede siyah var gerçi diğer renklerini görme fırsatım olmadı çünkü 1 tane vardı onuda ben aldım. her renk temayı kullandım yani coguda yakışıyo.sarıda aynen dediğin gibi dikkat çekmeyi seviyosan gene senin tercihin sarıdan olur :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kırmızı nasıl duruyor?

benim beklediğim canlılık yoktu. Ateş kırmızısı diye geçiyor ama daha cok gül kurusunu andırıyor uzaktan. Ama sarı telefon mu olurmuş sözümü yuttum sarıyı görünce:D

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ahhhh ah. para olaydı bende alırdım. Fakirliğin gözü kör olsun :zzz:

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
kırmızı dahil bütün renklerini bir arada incelemiş birisi olarak benim tercihim sarı&beyaz ikilisinden yana. Fakat sarı sadece Türkcell online mağazada var.
Benimde Kalbimde Sarı var ama bazı kişiler aklımı bulandırdı şimdide siz aklıma beyazı sokarak tam bir karmaşa havasına girdim :D Ne sınav görüyo gözüm nede staj :D Ben Turkcell den alıcam zaten cihazı sarı renk için dedikleriniz sayesinde biraz daha için rahatladı tek düşündüğüm şu iç tema renklerinin sarıyla uyumlu olup olmicağı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benimde Kalbimde Sarı var ama bazı kişiler aklımı bulandırdı şimdide siz aklıma beyazı sokarak tam bir karmaşa havasına girdim :D Ne sınav görüyo gözüm nede staj :D Ben Turkcell den alıcam zaten cihazı sarı renk için dedikleriniz sayesinde biraz daha için rahatladı tek düşündüğüm şu iç tema renklerinin sarıyla uyumlu olup olmicağı

20 tane renk var ve hepsi de hoş ve güzel renkler.

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz Aklımda Yokken Beyaza Karar Kıldım :D Ne Güzel çok teşekkurler yorumlar için

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
acuxx

acuxx

Üye
beyaz çok güzel :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yıllar geçer siyahla beyazın modası geçmez.

• Beğen
Tepkiler: MksDevoO
pirenuri

pirenuri

Üye
Sarısını bitirmeyin hemen ya 1 haftaya bende alcam :angry:

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
Benimde gönlüm beyazdan yana ama olmazsa siyah alıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...