bendende veda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
yine bekleriz :D

momentus1

Üye
hala aşk diyosunuz. nokia bitti kardeşim. sadece para amacı güden bi firma... çok iyi yapmışsın HTC hakkını veriyo

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Windows mobile la nokia nın alakası yok ki kardeşim.. Htc samsung kullandı onu.. Android birden parladı ama oracle la google ın başı dertte sonu pek parlak değil.. Htc de one x yada one s dışında bence parasını haketmiyor.

doctorrr

doctorrr

Üye
Windows mobile la nokia nın alakası yok ki kardeşim.. Htc samsung kullandı onu.. Android birden parladı ama oracle la google ın başı dertte sonu pek parlak değil.. Htc de one x yada one s dışında bence parasını haketmiyor.
iyi izah edememişim baba araya virgül koymayı unutmuşum ikisi de ayrı biri windows un wm 6.5 le çizdirdği imajı diğeride nokianın hala hakkından gelemediği problemleri...

blackbird48

blackbird48

Üye
hayırlı olsun kardeşim hayatında verebileceğin en doğru kararı vermişsin darısı bizim başımıza ayrıyeten cihaz seçiminde mükemmel htc süper bir cihaz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Öncelikle hayırlı olsun,Ama yine bu bölüme deneyimlerini ve pişmanlıklarını:)anlatmaya bekleriz:)

mesut1979

Üye
Öncelikle hayırlı olsun,Ama yine bu bölüme deneyimlerini ve pişmanlıklarını:)anlatmaya bekleriz:)

pisman olacagini zannetmem arkadas cünkü ayni telefon htc evo 3d benim evdede var symbianla bunu karsilastiramassin bile hele internette dolasmak ayri bir zevk htc evo 3d ile.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hayırlı olsun inşallah memnun kalırsın androidden ve htc den..
Veda konusu açtığın için çok teşekkürler bizlere verdiğin değerden dolayı.. Giden arkadaşlarımızdan haberdar oluyoruz böylece hatıra defteri oluyor bir nevi .. Uzattım yine :)
kendine iyi bak kal sağlıcakla :bye2:

tarxhn

tarxhn

Üye
hayırlı olsun

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hayırlısı olsun .. İnşallah yeni telefonunla mutlu olursun . :)

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
hayırlı olsun. Bende android veya ios düşünüyordum ama vazgeçtim lumia alcam 1.5 seneye. O yüzden ben hala burdayım :D

SheFy

SheFy

Üye
Iyi hoşta şu wp lerin arayüzü değişene kadar s^3 kullanırım :D

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
hayırlı olsun kardeş yeni telefonun seni pişman etmez inşallah :)

TheMadness

TheMadness

Üye
androidde carrier iq olmasaydı çoktan almıştım ben. Tıpkı bir keylogger gibi çalışıyor.

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
İsabet olmuş.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Söylüyoruz ama insanlar anlamıyor Madness. Aynen öyle Süleyman..

mesut1979

Üye
hayırlı olsun ama pişman olacaksındır.. Htc evo androidin en başarısız cihazlarından malesef.

hic eline aldin kullandin mi htc evo yu,sunu söyleyim n8 den kat kat üstün bir telefon

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
eğer htc evoyu n8 le kıyaslıyorsan bu n8 in farkını ortaya koyar zaten.. Evo ya baak n8 e bak htc evo sınıfının en başarısız cihazıdır bunu birçok android kullanıcısı da kabul eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt