bendende veda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
bendende veda
Merhaba arkadaşlar c7 mi verip htc 3d EVO aldım. Şimdilik memnunum tek kötü tarafı sizlerden ayrılmak.ara ara ziyaretciniz olurum

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bekleriz...

TheMadness

TheMadness

Üye
Hayırlı olsun.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ha evet bir de hayırlı olsun..

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
En iyisini yapmışsın hayırlı olsun ;)

cimbom04

cimbom04

Üye
kürkçünün dönüp dolaştığı yer kürkçü dükanıdır gidenler birgün tekrar gelecekler bu bir gerçek nokia aşkı

• Beğen
Tepkiler: kaplan4680
doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlı olsun baba vefalııı vay beaaa senin gibiler az bulunur bu forumda...

otostopçu

otostopçu

Üye
lumialar gelsin türkiyeye daha çook yaprak dökülecek :D

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
hayırlı olsun

polluxea♪

polluxea♪

Üye
en güzelini yapmssn :good:

kaplan4680

kaplan4680

Üye
c6-01 i verip xperia x10 aldım pişmanım nokiam varken daha mutluydum :) forum da cabası tabiki facebooktan cok maxi cepte takılıyordum ama forumun android bölümü ölü burada ki gibi yardımlaşma vs hiçbirşey yok kısa zamanda yine buraya gelecem :)

SheFy

SheFy

Üye
c6-01 i verip xperia x10 aldım pişmanım nokiam varken daha mutluydum :) forum da cabası tabiki facebooktan cok maxi cepte takılıyordum ama forumun android bölümü ölü burada ki gibi yardımlaşma vs hiçbirşey yok kısa zamanda yine buraya gelecem :)

haklısın bekleriz :D

doctorrr

doctorrr

Üye
s^3 bölümü gibisi varmı yav bi kere adamlar konuşmasını tartışmasını biliyorlar...:D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun ama pişman olacaksındır.. Htc evo androidin en başarısız cihazlarından malesef.

doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlı olsun ama pişman olacaksındır.. Htc evo androidin en başarısız cihazlarından malesef.
yok bea o da güzel bi sene felan götürür işte ama xperia arc veya neo ya baksaydı keşke...:D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
androidde neo v den aşşa inmicen hacı.. Htc evo yaz google a gör şikayetleri

doctorrr

doctorrr

Üye
androidde neo v den aşşa inmicen hacı.. Htc evo yaz google a gör şikayetleri
geç ya zaten bi furya androiddir gidiyor allah sonumuzu hayra getirsin google neyin peşinde hala çözemedim...

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun...

Maşallah, E7 den şimdilik memnunum...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Google havadan paranın peşinde.. Cihazlardan topluyor verileri reklamdan para kırıyor..

doctorrr

doctorrr

Üye
Google havadan paranın peşinde.. Cihazlardan topluyor verileri reklamdan para kırıyor..
ya abi bunlar malı götürürken windows nokia gibi sağlam şirketler napıyodu? bu yükselişe dur diyemediler mi yılların birikimi sermayesi varken?...batırdılar işi nokia nın hali belli windows mobile 6.5 de bildiğin gibi tam bir rezaletti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt