dejavu178
Üye
General Mobile Discovery.. Etrafımda kullananlar var tek bi şikayet yok. Biraz araştırmanı öneririm.
aynen arkadaşım aldı bi kaç gün önce, inceleme fırsatım oldu. donanımı görüntüsü falan güzel.
General Mobile Discovery.. Etrafımda kullananlar var tek bi şikayet yok. Biraz araştırmanı öneririm.
aynen arkadaşım aldı bi kaç gün önce, inceleme fırsatım oldu. donanımı görüntüsü falan güzel.
android'de de java emulatör ile gamyun uygulamaları açılır. Java her cihazda her türlü çalışır.
ağzından bal damlıyor valla.öyle bişey varsa şu peynir ekmek gibi satan gmd den alırım. nasıl yüklüyoruz emülatörü bir anlat zormu olur değilmi boşuna para verdirme bana.
abi Nasıl oynuyorsun mobilde ? Benim c6-01 ile oynayabilir miyim ?

5800 a gelince onu kardeşime vercem.gacur gucur ediyor iyice yaşlandı emektar
Arkadaşım sakın alma ben aldım pişmanım. Android alacagım şimdi! Sen sakın geçme.SLM arkadaşlar n700 almaya karar verdim.yalnız kafama takılan tek bir konu var.ben gamyun da okey oynamaya bayılıyorum.android tlflarda gamyunda oynanamıyormuş.bende symbian belleyle yola devam kararı aldım.siz şimdi deneyin bana bir haber verin olurmu.n700e göre jar dosyası yok gamyunun sitesinde siz 5800daki jarı bir deneyin nasıl olsa aynı çözünürlük360*640 oda.yardımlarınızı bekliyorum.

Nokia neden batıyor anlamadım,Lumia lar gibi harika cihazları yapan firma neden batsın ki.samsung gibi plastikten telefon yapan firma batmadıktan sonra nokia ya hiçbişiy olmaz,biz nokia nın mali durumuna göre değilde kendi mali durumumuza göre cihaz alalım.hem kullanışlı,hem sağlam,hemde beklentilerimizi karşılayacak cihaz seçmeliyiz.Aklın varsa symbian telefon alma. Hatta Nokia telefon alma. Nokia batıyooooor.
yahu nokia alma diyenlere bakıyorum çoğu nokia kullanıyor.ne iş anlamadım
javayı bile açamayan ylfnu napim.birde bu takoz gibi telefonlardan pek hoşlanmam.700 tam ideali benim için fiyatıda uygun.benim işimi gören telefon o.android bir tlf değil.ha java olsaydı belki androidde düşünürdüm ama tuvalette bile
okey oynayamadıktan sonra benim için anlamı yok androidin.