Bende symbian belleci olacam

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
sen bilirsin sonra pişman olmada

PYTHONs

Üye
Alma alma bulaşma bence :D .

flunight

Üye
    Konu Sahibi
bugün baktımda s3mini de tlfnmuş ama nokia 700 yanında oyuncak gibi kaldı.arada 300 tl fark var biraz dahamı para biriktirsem ne:d:

kralberk13

kralberk13

Üye
arkadaşım yorumlara bak kimse nokia al demiyo bende dahil.android sistemli telefon al s3 mini al s4 al ama android sistemli olsun nokia alırsan gerçekten pişman olursun bende telefon değişçem yakın zamanda

- - - Eklendi - - -

android sistemli telefon alcam ve ne alcağımda belli

dmatias

Üye
ben alma demenin ötesinde sana yalvarıyorum la nokia ya para kazndırma nolur

achambo

achambo

Üye
:naughty:yahu nokia alma diyenlere bakıyorum çoğu nokia kullanıyor.ne iş anlamadım:d:javayı bile açamayan ylfnu napim.birde bu takoz gibi telefonlardan pek hoşlanmam.700 tam ideali benim için fiyatıda uygun.benim işimi gören telefon o.android bir tlf değil.ha java olsaydı belki androidde düşünürdüm ama tuvalette bile:d: okey oynayamadıktan sonra benim için anlamı yok androidin.:kotu:

nokiadan nefret ettikleri ve keşke almasaydım dedikleri için alma diyolar

javayı bile açmıyo diyosun telefonu alma amacın sadece okeyse al, bu arada androidde de farklı okey oyunları var zaten elinde 5800 var onla tuvalette de oynarsın yanına da al bir gm discovery gel keyfine

bu kadar uyarıdan sonra hala nokia alıyosan ne diyim al git pişmanlığının tadını çıkar

kralberk13

kralberk13

Üye
katılıyorum

dmatias

Üye
2 aya kadar iphone a geçiyorum

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
iyide adam bize symbian alıyımmı dememişki zaten kafaya koymuş symbian almayı al kardeşim alda sende 2 ay sonra pişman ol

smh60

smh60

Üye
bir vaka daha :ah

dmatias

Üye
alma nolur almaaa :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
yok ben en imkansız halini söyledim :kop2:

• Beğen
Tepkiler: achambo
Anil-D

Anil-D

Üye
yok adam alacamda alıcam diyor alda kurtulak

kralberk13

kralberk13

Üye
evet al görelim

flunight

Üye
    Konu Sahibi
:ehetamam tamam kızmayın bende az çok tlfndan anlarım.haklısın androiddede okey vardır mutlaka yoksada başka oyunlara bakacaz artık.700ün s3 mininin yanındaki çaresizliğini görünce:naughty: bende s3 mini almaya karar verdim artık.olmazsa gmd.nasip artık.1-2 haftaya belli olur size haber veririm:d:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:ehetamam tamam kızmayın bende az çok tlfndan anlarım.haklısın androiddede okey vardır mutlaka yoksada başka oyunlara bakacaz artık.700ün s3 mininin yanındaki çaresizliğini görünce:naughty: bende s3 mini almaya karar verdim artık.olmazsa gmd.nasip artık.1-2 haftaya belli olur size haber veririm:d:

sonunda doğru yolu buldun :ehe :kop2:

achambo

achambo

Üye

şimdi yine bişey dicem bence gmdiscovery olmazsa s3 miniye bak:D

emreli01

emreli01

Üye
ben de c7 den sonra symbian dan kurtuldum bi daha da dönmem :D
NE symbian a nede nokia ya :)

kralberk13

kralberk13

Üye
yaşa 1-2 ay içerisinde bende androide geçicem mis gibi :)

Üst Alt